Delovi koji rade duže

Originalni Volvo delovi ne garantuju samo kvalitet. Konstruisani su prema našim specifikacijama i napravljeni prema našim beskompromisnim standardima. Osim toga, strogo se testiraju. Savršeno odgovaraju. I nude vam sigurnost koju zaslužujete. 

Potrebni zamenski delovi su vam uvek pri ruci

Odgovarajući delovi – na pravom mestu i u pravo vreme

Imamo mrežu radionica na 140 tržišta širom sveta, što znači da uvek brzo i lako možete da pronađete potrebne delove i usluge da biste nastavili putovanje. Naši napredni logistički sistemi vam takođe efikasno isporučuju potrebne delove, što je svojstveno firmi Volvo.

Vaša radna efikasnost je naš prioritet

Naše obećanje o 15-godišnjoj proizvodnji

Nije bitno kakav Volvo kamion vozite ili kada ste ga kupili – vaša radna efikasnost je naš prioritet. Zato nastavljamo da pravimo i isporučujemo sve vitalne delove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje nekog modela.

Pronađite potrebne delove – iz asortimana koji ih ima više od 100.000

Pronađite savršen deo

Proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih Volvo delova. U našem katalogu delova lako nalazite ono što vam treba.

Pregledajte brošuru o delovima

Originalni Volvo delovi – 12 meseci bez brige

Naši delovi su originalni. Toliko smo uvereni u njihov kvalitet da dajemo 12-mesečnu garanciju bez obzira na kilometražu.* 

Ako neki deo otkaže tokom prvih 12 meseci usled nedostatka obuhvaćenog garancijom, pokrivamo troškove popravke ili zamene tog dela. Ako ga je nabavila i ugradila radionica firme Volvo Trucks, pokriveni su i radovi.

Kao i posredno oštećenje drugih komponenti na vašem kamionu. Pokrivamo i troškove izlaska na teren i izvlačenja kamiona ako nedostatak obuhvaćen garancijom prouzrokuje kvar ili ugrozi bezbednost vašeg kamiona.

*Izuzeci: filteri, frikcioni materijali i potrošni materijali.

Originalni Volvo delovi

Dvogodišnja garancija za originalne Volvo delove

Još jednom potvrđujući visok kvalitet proizvoda i usluga po kojima su Volvo vozila već decenijama poznata širom sveta, Volvo d.o.o. Srbija od 1. novembra 2012. svim vlasnicima kamiona i autobusa ove marke pruža dodatnu jednogodišnju garanciju za originalne rezervne delove ugrađene u ovlašćenim Volvo radionicama u Srbiji. Praktično, tako ugrađeni delovi sada imaju dvogodišnju garaciju. 

Preuzmite dokument(PDF, 74.3 KB)

Volvo zamenski delovi

Volvo zamenski delovi su originalni Volvo delovi reparirani do prvobitnog stanja i cenovno konkurentni. Standardi kvaliteta za zamenski deo su potpuno isti kao za potpuno novi deo. Dobijate i potpuno istu garanciju.

Naš asortiman zamenskih delova je jedan od najvećih na tržištu. Naći ćete sve od kompresora, kontrolnih jedinica i kompleta kvačila do motora, menjača, turbopunjača i tahografa – po povoljnoj ceni i sa pouzdanim standardom.

VT

Pridružite nam se

Originalni Volvo delovi, stručna usluga i pravilno servisiranje iz prve. Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Pronađite lokalnog zastupnika