Ergonomski dizajniran vozačev prostor

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti. Promena stepena prenosa. Komande. Odlaganje stvari. U Volvo FE kamionu je sve što vam treba za posao tačno tamo gde treba da bude i nadohvat je ruke. Znači da se manje pomerate. Manje se istežete i naprežete. Ruke su vam više na volanu, a oči ne skidate sa puta.

Ergonomski dizajniran vozačev prostor

Vozačevo sedište

Na njemu provodite ceo dan. Zato mora da bude savršeno. Redizajnirali smo sedište za Volvo FE da bi bilo bezbednije, modernije i izdržljivije. Bolje smo ga pričvrstili. Naslon za glavu i sigurnosni pojas su sada integrisani. Tekstili, kao i vinil, otporni na prljavštinu i predviđeni za teške radne uslove dopunjavaju unutrašnjost. 

Puno prostora za odlaganje svih vaših stvari

Puno prostora za vaše stvari

Na instrument tabli. U vratima. Iznad glave. Između sedišta. Osvrnite se oko sebe u kabini Volvo FE kamiona i videćete da imate puno odeljaka za odlaganje stvari. Osim toga, možete ih dodati još.

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled unutrašnjosti kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika

Neka vam bude udobno

Uverite se u naša ergonomska rešenja. Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam rado pokazati kabinu Volvo FE kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika