Volvo FE: doprinos zaštiti svih učesnika u saobraćaju

Volvo bezbednosna kabina

Kabina Volvo FE kamiona je konstruisana tako da vas štiti. Kao i druge učesnike u saobraćaju i pešake. Prošla je sve testove – testove na sudar, testove sa barijerom i testove na udar. Redizajnirano sedište je pričvršćeno za pod i ojačano. Integrisani sigurnosni pojasevi i nasloni za glavu imaju prvoklasnu otpornost na udar. Naši sistemi prednje i zadnje zaštite od podletanja sprečavaju da se automobili zaglave ispod kamiona u slučaju sudara.

Upoznajte se sa Volvo bezbednosnom kabinom
Volvo elektronski program stabilnosti

Elektronski program stabilnosti (ESP)

ESP povećava bezbednost vozila i njegovu stabilnost po pravcu u teškim uslovima vožnje i sprečava prevrtanje. I standardno se isporučuje sa Volvo FE kamionom, što znači da od samog početka dobijate bolje vozne performanse i veću bezbednost.

Video koji objašnjava prednosti podrške za kretanje u traci

Podrška za kretanje u traci

Kada vozilo napusti traku, često dolazi do teških saobraćajnih udesa. Po našem mišljenju – prečesto. Sistem podrške za kretanje u traci prati oznake na putu pomoću kamere i upozorava vas ako slučajno pređete preko njih.
Volvo FE: da bolje vidite i da vas vide

Da bolje vidite, da vas vide i da budete bezbedni

Inteligentni retrovizori smanjuju mrtve uglove. Prednja LED dnevna svetla za vožnju čine kamion uočljivijim. To su dobre vesti za vas, bicikliste u centru grada i pešake.

Pronađite lokalnog zastupnika

Ozbiljno shvatite bezbednost

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam rado pokazati sve napredne bezbednosne karakteristike Volvo FE kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika