Ovim dizajnom veličamo kamiondžije širom sveta

Rikard Orel

Rukovodilac za dizajn, Volvo Trucks

Video o dizajnu kabine Volvo FH kamiona

Dizajniranje Volvo FH kamiona

Idealno radno mesto

Napravili smo Globetrotter sa novim rešenjima. Nenadmašna udobnost iznutra. Prvoklasna bezbednost spolja. I vizuelno zadivljujući dizajn po kome se izdvaja na putu.

Panoramski pregled spolja

U nastavku je dat interaktivan pregled kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Pronađite lokalnog zastupnika

Pogledajte, dodirnite, provozajte ga

Vaš prodavac može da vam pokaže Volvo FH. I da vam odgovori na sva pitanja o njegovom nenadmašnom dizajnu i zadivljujućim karakteristikama.

Pronađite lokalnog zastupnika