Nenadmašno ponašanje na putu

Popravljene konstrukcije. Ponovo projektovano upravljanje. I karakteristike šasije koje predstavljaju revoluciju u kamionskoj industriji. Konstruišući novi Volvo FH nismo samo unapredili njegovo ponašanje na putu. Mi smo ga promenili.

Vožnja koja podrazumeva savršenu kontrolu i manje naprezanje čini vas efikasnijim. I bezbednijim. Naslonite se na sedište, vežite pojas i uživajte u vožnji kamiona sa sportskim karakteristikama.

Pravi test za kamion kada je reč o ponašanju na putu jeste onaj kada mu u krivini u susret ide drugi kamion pri brzini od 80 km/h. Za Volvo FH to nije nikakav problem.

Stefan Akselson

Menadžer odeljenja za ponašanje na putu i vožnju, Volvo Trucks

Nezavisno prednje oslanjanje i Volvo dinamičko upravljanje daju izvanrednu stabilnost, kontrolu i upravljivost

Revolucionarne karakteristike

Dve tehnologije. Dva kamena temeljca u kamionskoj industriji. Nezavisno prednje oslanjanje i Volvo dinamičko upravljanje vam daju stabilnost i kontrolu pri svim brzinama i toliko olakšavaju manevrisanje da vam treba samo jedan prst. Zajedno podižu nivo kada je reč o ponašanju teških kamiona na putu.

Upoznajte se sa nezavisnim prednjim oslanjanjem
Bolje oslanjanje šasije i amortizeri omogućavaju udobnu vožnju

Sve je optimizovano

Male promene u ponašanju kamiona na putu donose velike prednosti. U Volvo FH smo ugradili snažnije opruge za oslanjanje koje smo bolje pozicionirali. Postavili smo amortizere pod drugačijim uglom da bismo smanjili uticaj neravnina na šasiju. Sve u svemu, naše optimizacije su poboljšale prigušivanje pri skretanju sa pravca za 100%. A vi se vozite čvrsto, stabilno i bezbednije na svim putevima.

Istražite naša druga poboljšanja na šasiji
Pronađite lokalnog zastupnika

Nemojte nam verovati na reč

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks i uverite se u prvoklasno ponašanje kamiona na putu.

Pronađite lokalnog zastupnika