Potpuno podesivi volan i upravljačko vratilo

Volvo dinamičko upravljanje

Upravljanje. Skretanje. Stalno podešavanje. Pokreti su relativno mali, ali njihovo ponavljanje značajno utiče na telo. Vrat, leđa i ramena trpe najviše. Ili su nekada trpeli. Volvo dinamičko upravljanje vam omogućava da volan okrećete jednim prstom, čime smanjujete zamor tela do 85%.

Volvo dinamičko upravljanje
Ručica I-Shift menjača

I-Shift

I-Shift je jednostavan, pouzdan i vrlo efikasan menjač koji je promenio kamionsku industriju. Nema teško kvačilo i ručicu koju treba vući i svaka promena stepena prenosa je savršeno sinhronizovana. Osim toga, štedi do 5% goriva.

Pređite na I-Shift
Pogled na I-Shift sa dvostrukim kvačilom sa strane motora

I-Shift sa dvostrukim kvačilom

Nastao po uzoru na menjače za auto-trke, I-Shift sa dvostrukim kvačilom postiže novi nivo. Unapred bira sledeći stepen prenosa dok koristi trenutni. Zbog konstantnog protoka snage brzo i lako povećavate brzinu, a zatim je održavate na brdovitom terenu radi veće produktivnosti.

Istražite I-Shift sa dvostrukim kvačilom
Work Remote jedinica

Utovar po meri vozača

Elektronski kontrolisano oslanjanje čini utovar bržim, lakšim i bezbednijim. Pamti visine različitih utovarnih mesta. Drži šasiju u horizontalnom položaju. Kamion je savršeno uravnotežen. A ima i daljinski upravljač koji možete da koristite kada nosite rukavice, pa sve obavljate iz kabine ili dok hodate oko kamiona.

Kabina Globetrotter za Volvo FH u orijentalnom stilu

Savršen prostor – za rad i odmor

Nova kabina je viša. Ima dodatni kubni metar prostora. I mnoge inovativne tehnologije kao što je I-Park Cool koje pružaju mir i udobnost kada se odmarate i kada radite.

Vozačev prostor u Volvo FH kamionu

Dynafleet – maksimalna produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izveštaji o emisiji izduvnih gasova. Potrošnja goriva. Dynafleet vam daje podatke o svakom vašem kamionu u realnom vremenu, što vam pomaže da budete maksimalno produktivni i da donosite rentabilnije odluke.

Motor Volvo FH kamiona izbliza

Neverovatna vučna snaga

D16 je šampion dugolinijskog transporta u superteškoj kategoriji. 750 KS. 3550 Nm. A 90% performansi je na raspolaganju za čas. Motor je najsrećniji kada prevozi težak teret po brdovitom terenu. Ako vam za produktivnost treba snaga, bićete i vi srećni.

Pronađite lokalnog zastupnika

Budite produktivniji

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite svaki kilometar.

Pronađite lokalnog zastupnika