Saznajte više o našem Zlatnom servisnom ugovoru za Volvo FH kamione

Garantovana radna efikasnost od 100%

Vrhunski dizajn, superiorno servisiranje i velika mreža za podršku. Kada tome dodate našu telematsku tehnologiju i Volvo Zlatni servisni ugovor, dobijate garantovanu radnu efikasnost od 100%. Kamion će vam biti na raspolaganju kad god vam zatreba. Ako to nije moguće, nabavićemo vam drugi kamion ili isplatiti novčanu nadoknadu.

Povećajte radnu efikasnost.
Telematika omogućava radniku radionice da gleda informacije o motoru dok se vozite

Telematski mrežni prolaz – tehničar u kamionu

Ova inteligentna tehnologija omogućava radionici da vidi informacije o motoru, kilometraži i potrošnji goriva. Tehničari takođe mogu da gledaju dijagnostičke kodove grešaka i prate status najbitnijih komponenti (disk-pločica, kvačila, akumulatora itd). Ovim praćenjem se smanjuje broj neplaniranih zastoja. Osim toga, radionica je potpuno spremna za vaš dolazak, što znači da put nastavljate u najkraćem mogućem roku.

Usluga VAS On-Call – onda kada vam treba i tamo gde vam treba

Volvo Action Service On-Call – samo pritisnite dugme

Neplanirani zastoj u bespuću? Pritisnite VAS On Call dugme da biste se povezali sa operaterom koji govori vašim jezikom (nakon provere nacionalnosti na kartici u digitalnom tahografu). Operater zna vašu tačnu lokaciju i identifikacioni broj šasije i može da prosledi sve dijagnostičke kodove grešaka tehničaru. Držite se, uskoro vam stiže pomoć.

Više o dugmetu VAS
Bezbednost i radna efikasnost su nerazdvojni

Manji broj udesa, veća radna efikasnost

Opsednuti smo bezbednošću. To nam je u genima. I to je naš glavni princip kada konstruišemo svaki Volvo kamion. Što manje udesa kamion i vozač imaju, više vremena provode na putu. FH je naš najbezbedniji Volvo kamion. Ikada. Osim toga, ima pregršt bezbednosnih karakteristika koje štite kamion, vozača i druge učesnike u saobraćaju.

Upoznajte se sa najbezbednijim Volvo kamionom na svetu
Pronađite lokalnog zastupnika

Sviđa li vam se ideja o radnoj efikasnosti od 100%?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks zna sve što je potrebno o povećanju radne efikasnosti. Posetite ga ili ga pozovite.

Pronađite lokalnog zastupnika