Tri varijante snage za razne uslove vožnje

Spolja lepotan. Iznutra zver.

Nenadmašni D16K motor je ono po čemu se Volvo FH16 razlikuje od drugih kamiona u FH seriji. Tri motora snage 550, 650 i 750 KS nude obrtni moment od 3.500 Nm. Svi motori zadovoljavaju zahteve Euro 6 standarda.

Pogledajte pažljivije naše motore
Istaknuti dizajnerski detalji na Volvo FH16 kamionu

Prepoznatljiviji dizajn

Svi kamioni u FH seriji imaju isto držanje, linije i aerodinamičke krivine. Na Volvo FH16 modelu su spoljašnji detalji naglašeni. I ekskluzivni.

1. Zadnji prozor
Oblik i zatamnjenje zadnjih bočnih prozora naglašavaju dinamičan izgled kabine.

2. Nova crna boja
Nov FH16 je taman. Vrlo taman. Međutim, ispod gornje površine boje kriju se interesantne nijanse. Mistični fjord – tako zovemo ovu boju. Morate da je vidite.

3. Istaknuti detalji
Mali detalji prave veliku razliku. Po satensko srebrnoj boji izdvajaju se prednji stepenik, ukrasna traka maske hladnjaka, ručke na vratima i Volvo simbol.

4. Velika maska hladnjaka 
Prepoznatljiva maska hladnjaka tamnosrebrne boje ostavlja snažan utisak na svakog ko je vidi. Retrovizori i štitnik od sunca imaju isti vrhunski izgled.

Unutrašnjost kabine

Redefinisanje udobnosti

Ekskluzivne dizajnerske karakteristike prisutne su i u kabini FH16 modela.

Jedinstven dizajn sedišta
Prepoznatljivo vozačevo sedište jedinstvenog oblika i od jedinstvenog materijala pruža vrhunsko zadovoljstvo unutar kabine. Za presvlake može da se poruči koža ili kombinacija kože i tkanine. Dizajn sedišta i korišćeni materijali su jedinstveni za Volvo FH16.

Raven volan 
Da bi vožnja bila prijatnija, ugrađuje se Raven volan od tamne kože, sa kontrastnim žutim koncem koji je u skladu sa unutrašnjim presvlakama. I on postoji samo za Volvo FH16.

Prva klasa
U unutrašnjosti se nalaze jedinstvene table na vratima, table na zidovima, hromirane ukrasne trake, zavese, presvlake na krevetima i dodatna svetla u vratima. Zajedno čine unutrašnjost kabine luksuznom.

FH serija

Volvo FH16 je najsnažniji kamion u FH seriji. Međutim, osim snage odlikuje ga još mnogo toga drugog. Radna efikasnost od 100%. Veća produktivnost. Nenadmašna ekonomičnost.

Istražite karakteristike Volvo FH serije > 

Pronađite lokalnog zastupnika

Isprobajte

Ako je nešto od ovog probudilo vaše interesovanje, upotrebite aplikaciju za pronalaženje zastupnika da biste saznali gde možete da ga vidite. Lokalni zastupnik će vam rado pokazati kamion.

Pronađite lokalnog zastupnika