Kancelarija u Volvo FM kamionu

Uđite u svoju kancelariju

Mirno, profesionalno i izvanredno opremljeno radno mesto je baš onakvo kakvo želite da bude. Boje i materijali su pažljivo odabrani. Zakrivljena instrument tabla elegantno oblikuje prostor. Šire vetrobransko staklo vam daje izvrsnu vidljivost na putu.

Nova instrument tabla Volvo FM kamiona

Sve nadohvat ruke

Ne naginjete se. Ne istežete se. Ne skidate oči sa puta. U Volvo FM kamionu su svi instrumenti tačno tamo gde treba da budu. Ključne informacije vidite čim bacite pogled na njih. Funkcije koje najčešće koristite su vam nadohvat ruke zahvaljujući fleksibilnim prekidačima. 

Puno prostora za odlaganje stvari u novom Volvo FM kamionu

Puno prostora za vaše stvari

Od olovaka i tabli za pisanje sa štipaljkama do telefona i omiljene šolje – često vam sitnice pomažu da obavite posao. Zato smo napravili puno korisnog prostora za odlaganje stvari. Prostrani odeljci za odlaganje stvari – napred, ispod kreveta, nazad i spolja – mogu da budu prilagođeni svim vašim potrebama. Osim toga, mnogo novih odeljaka omogućava uredno odlaganje dokumentacije. Postoje čak i držač za računar, korpa za otpatke i držač flaše od dva litra na izvlačenje.

Novo udobno vozačevo sedište Volvo FM kamiona

Da li vam je sedište udobno?

Novo vozačevo sedište nudi veću udobnost, podešavanje i prostor za noge. Može da se podešava napred-nazad do 20 cm, a vertikalno do 10 cm. Novi jastuk je najudobniji do sada.

Volan Volvo FM kamiona sa funkcijom podešavanja po visini i nagibu

Vaš savršen položaj za vožnju

Volan možete da podešavate vertikalno do 90 mm i pod uglom do 28 stepeni. Praktično ga podešavate pomoću nožne pedale i lako sklapate kako biste lakše ulazili u kabinu i izlazili iz nje. Ergonomski dizajn nudi različite opcije podešavanja za udobno sedenje tokom celog dana. Osim toga, možete opcionalno da poručite kožne presvlake ako želite malo veći luksuz.

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled unutrašnjosti kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika

Neka vam bude udobno

Podesite položaj za vožnju. Isprobajte krevet. Uživajte u pogledu. Lokalni zastupnik za Volvo Trucks će vam predstaviti sve karakteristike kabine Volvo FM kamiona.

Pronađite lokalnog zastupnika