Unutrašnjost Volvo FMX kamiona u gavran crnoj boji

Nije obična crna, već gavran crna

Osmislili smo specijalnu elegantnu crnosmeđu boju za unutrašnjost Volvo FMX kamiona. I nazvali je gavran crna. Manje je osetljiva na mrlje, pa je savršena za gradilište.

Instrumenti: uvek nadohvat ruke

Pregledne informacije

Bitne informacije se prikazuju na sredini instrument table ispred vas, dok su komande koje ređe koristite malo dalje. Fleksibilni prekidači vam omogućavaju da odaberete funkcije koje će biti najbliže volanu.

Instrument tabla

Funkcije nadohvat ruke

Na volan smo premestili nekoliko dugmadi sa komandnih ručica. Ona su logično grupisana u skladu sa funkcijama i nadohvat su ruke.

Puno prostora za odlaganje stvari

Puno prostora za vaše stvari

Prostrani odeljci za odlaganje stvari – napred, ispod kreveta, nazad i spolja – mogu da budu prilagođeni svim vašim potrebama. Električni orman za sušenje koji se montira na gornji krevet ili zid kabine brzo suši odeću, peškire i cipele.

Osim toga, ima mnogo novih odeljaka oko vas za odlaganje dokumentacije. Ugrađena duboka kada se nalazi na vrhu instrument table i savršena je za čuvanje sitnica. Postoji i prostor za olovke i telefon, kao i utičnica za USB. Postoji čak i držač za flaše na izvlačenje.

Ergonomski dizajniran volan

Izvanredan volan

Novi volan se lako podešava, pa je prostor za kolena veći. Ergonomski dizajn volana nudi različite opcije podešavanja za udobno sedenje tokom celog dana. Osim toga, možete opcionalno da poručite kožne presvlake ako želite malo veći luksuz.

Novo vozačevo sedište

Izvanredno sedište

Novo vozačevo sedište nudi veću udobnost, podešavanje i prostor za noge i može da se podešava napred-nazad do 20 cm, a vertikalno do 10 cm. Novi jastuk je najudobniji do sada, a na raspolaganju su vam četiri različite presvlake.

Prostrani donji krevet

Inteligentno rešenje za spavanje

Kvalitet spavanja ne sme da bude narušen samo zato što spavate u kabini. Za donji krevet širine 70 cm, sa oprugama od 16 cm u džepovima, postoje tri nivoa tvrdoće. Ne morate da ustajete iz kreveta da biste kontrolisali unutrašnja svetla, budilnik, parkirni grejač, audio sistem, prozore i brave.

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled unutrašnjosti kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

VT

Čim se popnete u kabinu, zaljubićete se u nju

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste pregledali kabinu Volvo FMX kamiona. Rado će vam pokazati sve.

Pronađite lokalnog zastupnika