Volvo Trucks priručnik za vozača

Pronađite Volvo Trucks priručnik za vozača koji je jedinstven za vašu šasiju. Priručnik vam omogućava da pristupite korisničkom uputstvu za vaš kamion i sadrži demonstracione video zapise koji opisuju kako se neke kamionske funkcije koriste. Ako želite da istražite druge raspoložive modele Volvo kamiona, možete takođe da odaberete neke od demonstracionih šasija. Aplikacija podržava Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Trenutno može da se koristi na engleskom i švedskom.

Truck Finder – aplikacija za pretraživanje polovnih kamiona i prikolica

Ovde možete da pronađete svoj sledeći polovni kamion ili prikolicu! Truck Finder je praktična aplikacija koja vam olakšava pretraživanje i pregled vašeg sledećeg kamiona ili prikolice. Omogućava vam da vidite podatke o kamionu i slike, kao i da vrlo lako kontaktirate sa prodavcem. Možete da pogledate kompletan opis kamiona, fotografije u boji i mapu koja vas vodi do lokacije prodavca.

Lokator zastupnika

Lokator zastupnika je praktično i lako rešenje za pronalaženje najbližeg zastupnika za Volvo Trucks. Na osnovu vaše lokacije možete da pronađete najbližeg zastupnika na listi koja ima oko 1200 zastupnika. Filtrirajte dostupne usluge da biste pronašli najbližeg zastupnika koji može da reši vaš problem.  

Dynafleet

Dynafleet aplikacija vam stalno daje nove informacije o performansama kamiona i vozača u komercijalnim voznim parkovima – bez obzira na to gde se nalazite. To vam omogućava da lako identifikujete kritične podatke i odmah reagujete kako bi troškovi bili manji, a vozila efikasnija.

Volvo Trucks galerija vlasnika

Volvo Trucks galerija vlasnika je iPhone proširenje galerije vlasnika na adresi http://loadingramp.volvotrucks.com/. Ova aplikacija vam omogućava da pregledate slike kamiona koje šalju ljubitelji kamiona iz celog sveta, da pročitate nešto više o kamionima i da glasate za omiljeni kamion...

Novi Volvo FH – vodič za proizvode

Otkrijte novu Volvo FH seriju koristeći iPad. Pregledajte jasne opise svih ključnih karakteristika, kao i zadivljujuće slike i video zapise. Ova aplikacija takođe uključuje kompletne tehničke specifikacije i opcije opreme.