Kamioni

Volvo Truck Rental

Volvo iznajmljivanje kamiona je svake godine sve popularnije. Razumljivo je i zašto. Kao vaš fleksibilni partner za iznajmljivanje, spremno čekamo da vam pomognemo da obavite sve poslove prihvaćene u zadnji čas, kao i kratkoročne/dugoročne ugovore i specijalne zadatke, pomoću kamiona iz našeg voznog parka za iznajmljivanje. Obratite nam se i mi ćemo urediti sve ostalo. Vrlo brzo ćete sedeti u najnovijem Volvo kamionu i raditi svoj posao.

Iznajmite kamion već danas. Telefon: xxx-xx xx xx.

Više fleksibilnosti 

Za transportere voznog parka i vlasnike, Volvo iznajmljivanje kamiona znači veću fleksibilnost u prihvatanju kratkoročnih i dugoročnih ugovora, bez većih troškova vlasništva.

Manji izdatak

Kada iznajmljujete kamione od firme Volvo, upravljate svojim finansijskim rizicima i izbegavate kapitalne izdatke koje imate pri kupovini novog kamiona. Umesto toga, po fiksnoj mesečnoj ceni iznajmljujete kamion na kraći period. Uključeni su osiguranje, porez i pun servis.

Rešenje na jednom mestu

Bez obzira na to da li kupujete novi kamion ili želite da ga iznajmite, mi vam nudimo sve pod jednim krovom. Brzo nalazimo kamion koji odgovara vašim potrebama, kao i kompletno rešenje koje odgovara vašim planovima.

Vrlo kvalitetna ponuda kamiona

Svi kamioni koje nudi Volvo iznajmljivanje kamiona su čisti i spremni su za polazak. Iznajmljeni vozni park uvek uključuje razne nove ili skoro nove modele i svi oni su opremljeni najsavremenijim tehnologijama.

Globalna mreža za podršku

Kada odaberete Volvo iznajmljivanje kamiona, ne dobijate samo kamion svetske klase. Takođe, imate pristup jakoj globalnoj mreži podrške, sa visoko obučenim servisom i tehničkim osobljem. Ako se desi nešto nepredviđeno, oni će biti tu uz vas, gde god da se zadesite.

Treba da obavite posao?

Pronađite lokalnog zastupnika za Volvo Truck Rental ovde.