Ko je vaš najbolji vozač?

Ocena ekonomične potrošnje goriva vam daje uvid u performanse goriva vaših vozača i njihovih vozila. Ova ocena u rasponu od 0 do 100 pokazuje performanse vozača u pogledu četiri ključne oblasti: adaptacije brzine, iskorišćenosti motora i stepena prenosa, predviđanja i kočenja i mirovanja.

Usluga za gorivo i životnu sredinu omogućava vozačima da preuzmu kontrolu i promene tehniku vožnje dok su na putu. To može da im pomogne da smanje potrošnju goriva do 5%.

Juhan Rundberg

Menadžer za proizvode, Volvo Trucks

Ocene ekonomične potrošnje goriva vam pomažu da kontrolišete potrošnju goriva tokom vremena

Trendovi i obuka

Kada znate ocene ekonomične potrošnje goriva, možete detaljno da poredite performanse vozača. Pomoću ovih informacija i efikasne obuke vozača možete da kontrolišete potrošnju goriva tokom vremena.

Saznajte više o našim kursevima za razvoj vozača
Izveštaji o emisiji izduvnih gasova: lako se prave i dele

Unapredite poslovanje

Veća efikasnost po pitanju potrošnje goriva znači manji uticaj na životnu sredinu. Precizna dokumentacija o emisiji izduvnih gasova može da vam pomogne da pronađete i zadržite ekološki svesne kupce. Izveštaji o emisiji se lako prave i automatski šalju kupcima kada im zatrebaju.

Saveti za ekonomičnu vožnju preko funkcije za obuku vozača u kabini

Obuka vozača

Dajte vozačima potrebne savete radi optimizacije tehnike vožnje. Čak i u vožnji. Obuka vozača je funkcija u kabini koja stalno analizira vožnju. To je neprocenjiv i dinamičan alat čiji je cilj da vam pomogne da budete rentabilni. 

Ključne prednosti

  • Pregled potrošnje goriva, pređene kilometraže, nivoa emisije izduvnih gasova i mnogih drugih podataka
  • Analiza performansi svakog vozača po pitanju ekonomične potrošnje goriva
  • Pregledni izveštaji koji ukazuju na oblasti u kojima je moguće smanjiti troškove i postići održivu uštedu tokom vremena
  • Sistem koji vas upozorava na značajnu promenu potrošnje goriva i potencijalnu krađu
  • Izveštaji o nivoima emisije izduvnih gasova koji se mogu automatski poslati ekološki svesnim kupcima
VT

Želite da znate više?

Naši zastupnici su stručnjaci za Dynafleet. Popričajte sa lokalnim zastupnikom da biste saznali više o našoj usluzi za gorivo i brigu o životnoj sredini.

Pronađite lokalnog zastupnika