Prilagođeno, individualno servisiranje prema vašim potrebama

Prilagođeno vašem kamionu

Teški radni uslovi povećavaju standardno habanje kamiona. Manja kilometraža zahteva manje održavanje. Ono što važi za jedan kamion ne mora da važi za vaš. Nakon analize vaših potreba, korišćenja i poslovanja, razvijamo individualan plan servisiranja na osnovu koga se vaš kamion servisira baš onako kako treba, ni manje ni više od toga.

Zlatni servisni ugovor

Dodatno olakšanje za vas

Plan servisiranja vam unapred daje informacije o terminima održavanja i popravkama. Servisni ugovor vam daje još više. Naši Plavi, Srebrni i Zlatni servisni ugovori obuhvataju sve, od preventivnog održavanja do svih kamionskih popravki, što vam daje potpunu kontrolu nad troškovima. Osim toga, Volvo Zlatni servisni ugovor za Volvo FM ili Volvo FH vam daje radnu efikasnost od 100%.

Pogledajte Zlatni servisni ugovor u punom sjaju

Planiranje servisiranja – način rada

Korak 1: Unos podataka
Na početku besplatnog planiranja servisiranja, u svoj sistem unosimo tačnu specifikaciju vašeg kamiona, vrstu primene i godišnju kilometražu, kao i detalje o vašem poslovanju. 

Korak 2: Identifikacija
Nakon testiranja mogućeg uticaja raznih servisnih intervala na radnu efikasnost vašeg kamiona, određujemo savršen nivo održavanja.

Korak 3: Planiranje
Koristimo vaše podatke za pravljenje individualnog plana servisiranja u kome se vidi kada kamion treba da se servisira i na šta tačno treba da se obrati pažnja, tako da uvek znate šta vas očekuje.

Korak 4: Servisiranje
Kada se trenutak za planirano servisiranje približi, unapred vas zovemo da biste lakše isplanirali aktivnosti svog voznog parka. 

Korak 5: Fino podešavanje
Pri svakom dolasku vašeg kamiona u radionicu, analiziramo njegove potrebe i optimizujemo vaš plan tako da kamion ili vozni park uvek koristite na najbolji način.

Pronađite lokalnog zastupnika

Hajde da planiramo zajedno

Zastupnik za Volvo Trucks će vam besplatno napraviti plan servisiranja i odgovoriće na sva vaša pitanja u vezi sa servisiranjem.

Pronađite lokalnog zastupnika