Kamioni

×

Istražite naše električne kamione

Znamo da mnogi prevoznici naporno rade kako bi smanjili uticaj na životnu sredinu, poboljšali radno okruženje vozača i doprineli tišim i čistijim gradovima. Želimo da podržimo ovo usmerenje našim asortimanom električnih kamiona i rešenja za potpuno električni prevoz.

Od samog početka

Prelazak na električni transport je ulaganje u budućnost. Ako ste zainteresovani za prelazak na električni transport, uvek prvo detaljno analiziramo vaše potrebe da bismo mogli da pronađemo kompletno rešenje koje će savršeno odgovarati vašem poslovanju.

Prednosti 

Kamioni sa nultom emisijom izduvnih gasova i nižim nivoom buke omogućavaju preuzimanje i isporuku robe tamo gde standardni kamioni ne mogu. Niži nivoi buke mogu otvore mogućnosti za obavljanje širokog spektra transportnih zadataka kada nema saobraćajnih gužvi. To vremenom poboljšava iskorišćenost prostora u zakrčenim gradovima.

U svakodnevnoj upotrebi

Naši električni kamioni su vrlo tihi u poređenju sa standardnim kamionima, kako u vožnji tako i u mirovanju. Nivo buke i vibracija u kabini je mnogo niži, ali i tokom rada oko kamiona. Osim toga, električni motor omogućava vrlo uglađen i neprimetan prenos snage. To je idealno za vožnju sa čestim zaustavljanjima i polascima koja je uobičajena za gradski transport.

Naši modeli potpuno električnih kamiona

Potražite pregled naših električnih kamiona u interaktivnoj brošuri sa proizvodima

Ili ga preuzmite odavde

Slični članci

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.