Kamioni

Bilo koji kamion. Potpuno električan.

Namenski električni kamioni. Ka nula emisija izduvnih gasova.

Elektromobilnost na lak način. 

Prelazak na elektromobilnost može izgledati kao veliki skok. Tu smo da sve to olakšamo što je više moguće – od definisanja pravog kamiona do otklanjanja svih briga koje možete imati u vezi sa punjenjem, radnim dometom i obezbeđivanjem isporuke. Bez obzira na to da li isporučujete u gradovima ili između njih, možemo da obezbedimo rešenje za električni transport sa nultom emisijom izduvnih gasova. Mi ćemo vam biti glavna tačka kontakta. Solidan partner odlučan da vaša tranzicija bude uspešna – a neophodna smanjenja emisije CO2 postaće stvarnost. 

  • Godine životnog iskustva na polju elektromobilnosti.
  • Jedna tačka kontakta za sve potrebe u vezi sa elektromobilnošću.
  • Fleksibilni i pouzdani kamioni uz finansiranje kompanije Volvo 
  • Uputstvo za najbolju postavku punjenja za vaše uslove
  • Planiranje rute i velikodušna posvećenost neprekidnom radu
  • Digitalno upravljanje flotom i ekološki izveštaji

Kompletan asortiman. Potpuno spreman. Električni.

Počeli smo sa elektrikom

 

Iskustvo učenja sa Volvo vozilima biće vam dragoceno kad budete napredovali.

Prelazak na električni transport u samo četiri koraka

Prelazak na elektromobilnost može biti jednostavan proces – barem ako to uradite sa nama. Tokom proteklih nekoliko godina pomogli smo širokom spektru kompanija s njihovim transportnim rešenjima.

1. Zašto da pređete na električni transport? Definišite vaš poslovni slučaj

Nikad nije bilo boljeg trenutka za prelazak na električni transport. Možda želite da dobijete prednost u odnosu na konkurenciju ili da ispunite zahteve svojih kupaca u pogledu održivosti. Pomoći ćemo vam da definišete svoj poslovni slučaj na osnovu vašeg poslovanja, ciljeva i ambicija.

2. Recite nam šta tražite

Pomoći ćemo vam da uokvirite svoje operativne zahteve i razradite varijable poput potrošnje energije, kapaciteta opterećenja, radnog vremena i potencijalnih slotova za punjenje. Onda ćemo vam pomoći da ih pretvorite u transportna rešenja.

3. Zajedno ćemo definisati rešenje...

Na osnovu načina na koji vodite svoje poslovanje, mi ćemo predstaviti rešenje koje se uklapa – sa svime, od kompletnih vozila, preko planova punjenja i opreme, do usluga koje će maksimalno povećati vaš domet i obezbediti isporuke. 

4. ... a onda ga isporučiti!

Mi ćemo precizirati, napraviti i isporučiti vam kompletne kamione sa nadgradnjom. Takođe ćemo vam pomoći oko planova punjenja i opreme. Zajedno ćemo postaviti okvir podrške oko kojeg smo se dogovorili, a onda je vreme da se pripremimo za rad.

Kontaktirajte Volvo Trucks zastupnika

Česta pitanja o elektromobilnosti

Naši servisi za električnu podršku