Kamioni

Tiha snaga. Spremni za akciju.

Kao profesionalni bubnjar, Volvo FH Electric vozila poseduju snagu, izdržljivost i preciznost. A sa potpuno nečujnom kabinom i nultom emisijom izduvnih gasova, to je vožnja budućnosti. Naši električni kamioni teške klase prešli su 345 kilometara sa jednim punjenjem sa 40 tona ukupne težine. Ako se dopunjavaju tokom pauza, mogu dostići i do 500 kilometara u dnevnoj smeni.

Pogledajte naše električne kamione koje testira legendarni rok-bubnjar Miki Di (Scorpions, Motörhead) u tri filma u nastavku.

Gas do daske. Volvo FH Electric: snaga.

Volvo FH Electric kamion na hevi metal turi na probnoj stazi. Da li je dovoljno žestok? Tatu Ljokoi iz kompanije Volvo Trucks pridružuje se Mikiju Diju u kabini kako bi iskusio glavne prednosti korišćenja električne energije: tiha vožnja bez vibracija, glatka i ogromna snaga do 490 kW/666 KS već od prve sekunde.

Magični dodir. Volvo FMX Electric: preciznost.

Električni pogon čini manevrisanje na uskim i izazovnim mestima lakim i kontrolisanim. Miki Di je poznat po svojoj intenzivnoj tehnici sa dvostrukom pedalom. Da li je dovoljno vešt da bi precizno vozio kamion Volvo FMX Electric od 32 tone niz strmi nagib? 

Novi nivo veština. Volvo FMX Electric: fleksibilnost.

Volvo električni kamioni su jednako fleksibilni kao i njihovi dizel ekvivalenti i mogu se prilagoditi za praktično svaki zadatak. A odsustvo buke i izduvnih gasova čini ih savršenim za noćne zadatke – poput možda najvećeg bubnjarskog sola u istoriji hevi metala.

Obratite se stručnjaku za prodaju električne energije

Volvo FH electric

Česta pitanja o elektromobilnosti