Kamioni

Osvetlite put

VOLVO TRUCKS PRILAGODLJIVA DUGA SVETLA

Da li vaše rute uključuju prometne puteve noću? Pogledajte detaljnije prilagodljiva duga svetla. Omogućavaju vam da koristite glavno svetlo u situacijama koje bi inače bile nepodesne. Očekujte da vaš svet bude mnogo svetliji, bez uznemiravanja vozača drugih vozila. Dizajnirana su da unaprede vašu bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Prilagodljiva duga svetla su projektovana da otkrivaju druga vozila ispred kamiona. Kada sistem otkrije druga vozila ispred vas, automatski smanjuje svetlo usmereno ka njima.

To znači da možete da vozite u mračnim uslovima sa dugim svetlima, a prilagodljiva duga svetla će vam optimizovati osvetljenje tako da možete da vidite najbolje. I još uvek možete da se brinete o drugim vozačima.

Sistem koristi i radar i kameru za otkrivanje i lociranje drugih vozila. Svaki sklop prednjih svetala ima četiri reflektora i 12 LED jedinica. Prilagodljiva duga svetla tada mogu da uključe i isključe svaku LED jedinicu pojedinačno u oba fara da bi optimizovala zrak.

Dok vozite, moći ćete da vidite svetlosni zrak kako se prilagođava i da budete sigurni da vam je vid optimizovan.

DOSTUPNO ZA OVE KAMIONE

Želite li da pogledate malo bolje?

Dajte da vam pokažemo razliku.