Kamioni

Povedite posadu

VOLVO TRUCKS KABINA ZA POSADU

Da li vaše poslovanje podrazumeva više od vozača i suvozača? U Volvo kabinu za posadu može da se smesti do devet osoba. Svi mogu da uđu u kabinu i izađu iz nje brzo i bezbedno. Uz kabinu za posadu, kamion postaje prilagođen za postavljanje dodatne nadgradnje. Pogledajte detaljnije.

 

Prilagođeno vašem radu.

U zavisnosti od svojih potreba možete da nabavite kabinu za posadu sa raznovrsnim konfiguracijama sedišta. Na primer, možete da nabavite sedišta za najviše devet vatrogasaca u jednom vatrogasnom kamionu. Dva napred, tri u srednjem redu i četiri u zadnjem. Ako želite, možete da opremite kabinu zasebnim parkirnim grejačem i klima uređajem za posadu.

Efikasno i bezbedno

Svesni smo koliko je važno da možete brzo, ali i bezbedno da ulazite u kabinu i izlazite iz nje. Vrata se otvaraju u širokom uglu. Dobar položaj rukohvata i stepenika olakšava ulazak i izlazak. Sva sedišta imaju sigurnosni pojas, a kabina za posadu je naravno prošla test kabina na udar.

Namenjeno postavljanju nadgradnje

Nadgradnja na kamion je verovatno složena i zahteva sav raspoloživ prostor. Zato smo odlučili da se sklonimo sa puta nadgradnji i olakšamo postupak njenog postavljanja. Osnovne komponente kao što su rezervoari za gorivo, akumulatori i sistem za naknadnu obradu izduvnih gasova postavljeni su ispod kabine.

Spremno za instalaciju

Da biste skratili vreme isporuke nadgradnje i izbegli rasklapanje unutrašnjih panela, električne instalacije imaju pripremljene unapred razvedene žice i unapred definisane tačke električnih spojeva.

Snaga za teške uslove rada

Izaberite motor D11 ili D13 i širok asortiman izvoda snage na motoru. Za poslovanje koje zahteva visok kapacitet dostupni su izvodi snage od čak 2000 Nm.

Dostupno za ove kamione

Želite da prilagodite kamion za celu posadu?

Porazgovarajte sa zastupnikom.