Kamioni

Držite stvari pod kontrolom

SISTEM DUPLIH BATERIJA VOLVO TRUCKS KAMIONA

Ponekad kabina nije samo vaše radno mesto, već i dom. Tada zavisite od funkcija i opreme u kabini koje zahtevaju napajanje čak i kada motor ne radi. Zato možete da nabavite akumulatorski sistem koji obezbeđuje visok nivo udobnosti u kabini bez ugrožavanja startnosti sledećeg jutra.

Dvostruki akumulatorski sistem.
Odvojena kola.

Tajna za očuvanje napajanja su dva odvojena akumulatorska kompleta sa odvojenim kolima. Jedno se koristi samo za startovanje motora, a drugo za funkcije za boravak u kabini. Koristite klimatizaciju u kabini, multimedijalni sistem i uređaje za punjenje bez ikakvog straha da ćete isprazniti kamionske akumulatore za starter.

Duži radni vek.

Kod sistema duplih baterija se akumulatori sa gelom koriste za boravak u kabini, a poboljšani vlažni akumulatori za startovanje. Akumulatori sa gelom mogu da se potpuno isprazne bez oštećenja i imaju duži životni vek nego tradicionalni vlažni akumulatori. Postoji i verzija sa jednim kompletom akumulatora sa gelom. Akumulatori sa gelom mogu da traju 10–15 puta duže od vlažnih akumulatora.

Automatsko praćenje

Sistem vodi računa o nivou punjenja da ne biste ostali bez napajanja. Prvo se postepeno isključuju svi pomoćni uređaji i bićete upozoreni.

Izbor nivoa napajanja

Tip

Snaga

Jednostruki sistem sa poboljšanim vlažnim akumulatorima

170 Ah

Jednostruki sistem sa apsorbujućom staklenom podlogom

210 Ah

Dvostruki akumulatorski sistem

EFB 75 Ah za početak + akumulator sa gelom od 210 Ah za život

Dostupno za ove kamione

Jesu li napunjeni?

Hajde da vam pružimo i udoban boravak i startnost.