Kamioni

Napravljen za teške uslove rada

BRANIK ZA TEŠKE RADNE USLOVE KOMPANIJE VOLVO TRUCKS

Zahtevne dugolinijske rute? Izazovna gradilišta? Strašni putevi za prevoz drvne građe? Branik za teške radne uslove je napravljen za upotrebu u lošim uslovima. Standardan je na kamionu Volvo FMX, ali je dostupan i za Volvo FH i Volvo FH16.

Robustna konstrukcija

Branik za teške radne uslove je napravljen od visokokvalitetnog čelika debljine 3 milimetra. Delimično je prekriven debelom polipropilenskom oblogom, pa je manje osetljiv na ogrebotine. Vrlo je čvrst i robusno dizajniran da štiti vaš kamion od ogrebotina i ulubljenja, kao i prednja svetla od loma na bilo kom terenu. 

Povećajte radnu efikasnost

Branik je izdržljiv. Međutim, ako ga udarite toliko jako da morate da ga servisirate, to ćete lako uraditi. Branik je sastavljen od tri dela sa pristupačnim zavrtnjima, pa omogućavaju laku zamenu svih oštećenih delova da ne biste išli u radionicu i da biste znatno povećali radnu efikasnost.

Ulazni stepenik za teške radne uslove

Iskombinujte branik za teške radne uslove sa ulaznim stepenikom za teške radne uslove. Sklopivi stepenik ima fleksibilnu konstrukciju, što znači da može da izdrži manje udare sa svih strana i da se ne slomi.

Dostupno za ove kamione

Kuc-kuc

Želite da nabavite kamion za težak teren? Obratite se svom zastupniku.