Priručnik za vozača

Volvo Trucks

Priručnik za vozača

Ovde možete da pregledate jedinstveni priručnik za vozača koji se zasniva na broju šasije vašeg kamiona i željenom jeziku. Ovaj priručnik, koji je dostupan u raznim formatima, prikazuje samo informacije relevantne za konfiguraciju vašeg kamiona. Da biste pregledali mrežnu verziju, kliknite na donje dugme. Ili odaberite jednu od drugih ponuđenih opcija.

Priručnik za vozača kao aplikacija

Aplikacija za mobilne uređaje

Priručnik za vozača možete da preuzmete kao aplikaciju za mobilni uređaj. Jednostavno ga preuzmite sa lokacije App Store (iOS) ili Google Play (Android), a zatim unesite jedinstveni broj šasije i željeni jezik.

Priručnik za vozača na lokaciji iTunes Priručnik za vozača na lokaciji Google Play
Priručnik za vozača kao PDF dokument

PDF format

Kliknite na donju vezu da biste preuzeli svoj priručnik za vozača kao PDF dokument. Informacije se zasnivaju na vašem jedinstvenom broju šasije i željenom jeziku.

Preuzimanje PDF verzije
Priručnik za vozača na integrisanom displeju

Integrisani displej

Priručnik za vozača takođe možete da pregledate preko namenske aplikacije na integrisanom displeju svog kamiona. Ovde možete da pristupite svim dostupnim karakteristikama svog kamiona i to na željenom jeziku.

Priručnik za vozača u štampanom obliku

Ponovno štampanje priručnika

Ako ste izgubili priručnik ili želite da poručite novu verziju na drugom jeziku, samo se javite zastupniku i on će vam pomoći oko porudžbine.

Pronađite zastupnika
Pronađite lokalnog zastupnika

Trebaju li vam dodatne informacije o priručniku za vozača?

Vaš lokalni zastupnik za Volvo Trucks će naći rešenje za vas.

Pronađite lokalnog zastupnika