Kamioni

SRBIJA

×
Volvo FE blue truck studio

Lak i univerzalan

Volvo FE

Volvo FE može da se prilagodi skoro svakom poslu. Gradske isporuke, regionalna distribucija, sakupljanje otpada ili građevinski poslovi. Uz šasiju koja je laka i snažna, nudi veliku nosivost i spreman je za rad.

Kamion i personalizovani servisi projektovani su tako da poboljšaju vaš posao. Time se povećavaju radna efikasnost i rentabilnost.

Dizajn za gradske uslove

Volvo FE I-shift studio

PROJEKTOVANA EKONOMIČNOST

Asortiman motora koji projektuje Volvo. Naš inteligentni I-Shift menjač. I pregršt usluga za uštedu goriva. Volvo FE je ekonomično rešenje na četiri/šest točkova.

Volvo FE garbage truck

Produktivnost vozača

Volvo FE vodi računa o vašoj produktivnosti u svakom pogledu – od ulaznog stepenika specijalno dizajniranog za distribuciju do naprednog sistema za upravljanje voznim parkom.

Volvo FE overview steering wheel

Lako manevrisanje

Na skučenom prostoru? Volvo FE je izvanredno upravljiv jer ima mali krug zaokretanja, sistem za promenu stepena prenosa, vrhunsku vidljivost i napredna ergonomska rešenja za vožnju.

Pogledajte Volvo FE izbliza

Istražite sve karakteristike Volvo FE kamiona. Zatim posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste se bliže upoznali sa mogućnostima koje pruža.