Kamioni

Volvo FE. Kompaktan, ali prilagodljiv

Volvo FE može da se prilagodi skoro svakom poslu. Gradske isporuke, sakupljanje otpada, građevinski poslovi ili komunalni transport. Pruža veliku nosivost i mogućnost rada na struju, gas ili oslanjanja na dizel tehnologiju. Kamion i personalizovani servisi projektovani su tako da poboljšaju vaš posao. Time se povećavaju radna efikasnost i rentabilnost. Ovaj kamion je spreman za rad.

Maksimalni rezultati

Iskoristite energiju i gorivo na najbolji način

Snaga prilagođena vašim poslovima

Sve o pogonskim grupama kamiona Volvo FE

Odlazak na različita mesta

Rad oko kamiona

Brze činjenice o kamionu Volvo FE

Izlazne snage motora: 250–350 KS
Pet veličina kabine
Električni, CNG, dizel
Tegljač ili jednodelni kamion
Detaljne informacije u specifikacijama

Napravljeno po meri za vaše potrebe

Šasija napravljena za rad

Širok asortiman usluga

Neka vaše poslovanje bude još bolje

Pogledajte kamion Volvo FE u interaktivnoj brošuri sa proizvodima

Savršeno odgovara ovim segmentima transporta

Opcije kabina kamiona Volvo FE

Prednosti kamiona Volvo FE

Opcije pogona

Odaberite električne pogonske grupe, na gas ili dizel. Možete da prilagodite Volvo FE svojim potrebama i ugovorima, čak i za najstrože propise.

Opcije pogona

Kabina sa niskim ulazom

Uđite i izađite iz kabine zaista lako kroz sklopiva vrata i ostvarite najbolju preglednost sa svih strana koju ste ikada videli.

Kabina sa niskim ulazom

Nosivost

Šasija kamiona Volvo FE je lagana i jaka i može se optimizovati za zaista velika opterećenja u konfiguraciji kipera 6×2.

Nosivost

Usluge koje podržavaju vaše poslovanje

Napravite ga po svom ukusu. Pogledajte našu dodatnu opremu za kamione

Preuzmite brošuru za Volvo FE

Često postavljana pitanja o kamionu Volvo FE

Ako radite u urbanim sredinama i visoko rangirate agilnost, a i dalje vam je potrebna velika nosivost, pogledajte Volvo FE. Lako se vozi i može da podnese impresivno opterećenje. Savršeno je za isporuke, sakupljanje otpada i građevinski transport.

Postoji mnogo izbora. Osim dizela, Volvo FE radi na alternativna goriva kao što su biodizel i HVO. Tu je i Volvo FE CNG na gas koji može da radi na biogas i smanji emisiju CO2. Konačno, postoji potpuno električni Volvo FE Electric sa nultom emisijom izduvnih gasova, tihim radom i dometom do 300 km u tipičnim operacijama.

Zavisi od toga kako prilagodite šasiju i kakvu vrstu teretnjaka imate. Najrobusniji Volvo FE sa obrtnim postoljem sa tandemskim pogonom daje bruto težinu vozila od 32 tone. U kombinaciji sa lakom šasijom i kabinom, ovo je odlična kombinacija za kompaktni kamion sa velikom nosivošću

Da, možete. Dostupan je kao dvoosovinski tegljač pogodan za vuču prikolica kada vam je prioritet mala težina u odnosu na veliku nosivost, veće prosečne brzine i udobnost za noćenje.

Kabina sa niskim ulazom kamiona Volvo FE je odličan izbor kada vozači često ulaze i izlaze iz kabine, kao kod sakupljanja otpada i distributivnog transporta. Ulazna visina je niska čak 440 mm i dostupne su dve verzije. Jedna sa prolazom i do četiri sedišta, a druga sa dva sedišta i tunelom za motor.

Sa kamionom Volvo FE Electric, lako je kada imate Volvo Trucks za partnera. Ako želite da pređete na električne kamione, možemo da vam ponudimo kompletan paket sa svim uslugama i podrškom koja vam je potrebna da pređete na elektromobilnost.

Asortiman dizel motora se proteže do 350 KS i 1400 Nm, što je dovoljno. A ako pređete na električni pogon, odmah dobijate 300 KS i maksimalni obrtni moment.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.