Kamioni

Izvan kabine

Rad oko kamiona Volvo FE

Kada se veliki deo radnih dana provodi izvan kabine, želeli biste kamion koji pruža bezbedno i efikasno radno okruženje oko kamiona. Pogledajte neka od rešenja za Volvo FE koja doprinose tome.

Lak pristup kabini

Bez obzira na verziju kabine, Volvo FE je zaista lak za ulazak i izlazak kada radite oko kamiona. Što više ulazite i izlazite tokom smene, više ćete ovo ceniti.

Pristup opremi

Opremite svoj Volvo FE sa dve odvojene kutije za alat za čuvanje traka za fiksiranje tereta i druge opreme koja vam je potrebna kada radite izvan kabine. Manja verzija je zapremine 55 litara, a veća 125 litara.

Pogon opreme

Da li je pogon vašeg kamiona Volvo FE na struju, gas ili dizel? Bez obzira na to, možete da birate između izvoda snage kako biste preneli snagu na pumpe, kiper, presu, utovarnu platformu ili bilo koji drugi alat koji vam je potreban za obavljanje posla.

Na vašem nivou

Izaberite vazdušno vešanje ako je potrebno da se prilagodite različitim visinama. Nivelacija vazdušnog oslanjanja se reguliše pomoću elektronskog kontrolnog sistema (ECS) preko prekidača na instrument tabli ili daljinskom upravljaču. Bez obzira na to, utovar je lakši i brži.

Prilagođeno za posebne primene

Šasija se može specijalno prilagoditi za specijalne primene kao što su kamioni za sakupljanje otpada, kamioni-cisterne i kamioni sa dizalicama. Rezervoari za gorivo i rezervoari za AdBlue premeštaju se kako bi se šasija prilagodila određenoj primeni.

Opcije pogonskih grupa

Kvalitet vazduha i nivo buke izvan kabine daju ogroman doprinos radnom okruženju oko kabine. Volvo FE dolazi sa pogonskim grupama koje rade ili na nečujnu električnu energiju sa nultom emisijom izduvnih gasova, ili na gas sa niskim emisijama, ili na dizel motor sa sertifikatom Euro 6.

Pogonska grupa kamiona Volvo FE

Savršeno odgovara ovim segmentima transporta

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.