Kamioni

Uklapanje

Spoljašnjost kabine za Volvo FE

Kompaktan, samouveren i nesumnjivo Volvo. Volvo FE se savršeno uklapa na ulici. Prepoznatljiva svetla u obliku slova V, veliki prozori i niska kabina pokazuju da je ovo kamion Volvo napravljen za urbano okruženje.

Nizak i kompaktan

Jasno možete videti da je Volvo FE napravljen za gradske uslove. Spoljne dimenzije kabine su kompaktne i bez obzira na model kabine, pozicija za vožnju je blizu ulice. U sedištu vozača imate najbolju mogućnost da uspostavite kontakt očima sa drugim učesnicima u saobraćaju. A ako želite da se još više približite zemlji, tu je kabina sa niskim ulazom.

Koji je vaš tip kabine?

Izaberite između četiri različita modela kabine. Svaki sa svojom posebnošću u zavisnosti od toga da li želite zaista kompaktan oblik kabine, da li vam je potrebno više unutrašnjeg prostora ili tražite zaista nizak ulaz.

Koncepcija trodelnog branika

Inovativna koncepcija branika podrazumeva čelične uglove izuzetno otporne na udar. Ako se pojedinačni deo ošteti, lako se zamenjuje.

Velike površine prozora

Sve kabine kamiona Volvo FE imaju veliku površinu prozora za odličnu vidljivost. Ako želite još više da poboljšate direktan pogled iz kabine, svoj Volvo FE možete nabaviti sa brojnim dodatnim prozorima.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.