Kamioni

SRBIJA

×
Volvo FE za regionalnu i gradsku distribuciju

Odličan za gradske uslove

KABINA ZA VOLVO FE

Kompaktan. Samouveren. I ponosan što je Volvo. Volvo FE se izdvaja od drugih kamiona za gradsku i regionalnu distribuciju. Zbog aerodinamičke kabine, prepoznatljivih svetala u obliku slova V i izvanrednih bezbednosnih karakteristika spada u najkvalitetnija vozila u klasi.

Volvo FE, član Volvo porodice

Član porodice

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn. Naglašene linije i grafički detalji. Patentirana svetla u obliku slova V. Volvo FE je manji, ali je zbog toga brži i lakši, što su dve vrlo cenjene karakteristike pri obavljanju zadataka u gradskoj okolini. Upoznajte punopravnog člana vrhunskog asortimana Volvo kamiona.

Volvo FE exterior grille

Znak prepoznatljivosti

Prestižni Volvo simbol na Volvo FE kamionu sada se nalazi visoko na prednjem delu vozila, bliže vozaču. Time se naglašava da je vozač blizu nezaštićenih učesnika u saobraćaju. Tako kamion odaje utisak veće pristupačnosti u prometnom saobraćaju.

Volvo FE exterior blue truck turning

Neka vazduh struji

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn Volvo FE kamiona smanjuje otpor vazduha, čime se poboljšavaju vozne karakteristike i štedi gorivo. Prepoznatljiva prednja maska hladnjaka sa mrežom u obliku saća povećava protok vazduha i olakšava hlađenje motora i postupak naknadne obrade.

Krovni usmerivač vazduha

Krovni usmerivač vazduha smanjuje otpor vazduha. Kombinujte ga sa štitnikom od sunca i bočnim usmerivačima vazduha za još bolje rezultate.

Koncepcija trodelnog branika

Inovativna koncepcija branika podrazumeva čelične uglove izuzetno otporne na udar. Ako se pojedinačni deo ošteti, lako se zamenjuje. To znači manju cenu popravke za vas.

Pronađite savršenu kabinu

Panoramski pregled spolja

U nastavku je dat interaktivan pregled kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Zastanite i dobro pogledajte

Sami odlučite da li je Volvo FE najlepši distributivni kamion na putu. Samo posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.