Kamioni

SRBIJA

×

Volvo FH – vrhunsko iskustvo u dugolinijskom transportu

Za život na putu predlažemo kamion koji će vam pružiti zaštitu i udobnost na najvećim razdaljinama. Volvo FH je ikona dugolinijskog transporta koji optimizuje radnu efikasnost i potrošnju goriva i nudi izuzetno okruženje za vozače. Novi Volvo FH je, jednostavno rečeno, bolji u svakom pogledu.

Maksimalni rezultati

Maksimalno iskoristite gorivo

Snaga prilagođena zadatku

Sve o Volvo FH pogonskim grupama

Sledeći korak u evoluciji

Konstanta transporta na veliku razdaljinu koja se stalno menja

Brze činjenice o kamionu Volvo FH

Izlazne snage motora: 420–540 KS
Pet veličina kabine
Dizel, biodizel, tečni prirodni gas i HVO
Tegljač ili jednodelni kamion
Detaljne informacije u specifikacijama

Prilagođeno za produktivnost

Šasija napravljena za vaš rad

Širok asortiman usluga

Iskoristite poslovanje na još bolji način

Potražite pregled Volvo FH kamiona u interaktivnoj brošuri sa proizvodima

Opcije kabine za Volvo FH

Prednosti kamiona Volvo FH

Šta kažu ljudi o kamionu Volvo FH?

Kupili smo prve Volvo kamione početkom osamdesetih – dva Volvo kamiona koja sam sâm vozio. Odabrali smo Volvo kamione zbog vrhunskog kvaliteta i vrlo smo zadovoljni njihovim performansama. Volvo je sada deo naše tradicije.

Usluge koje podržavaju vaše poslovanje

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Često postavljana pitanja za Volvo FH

Većina naših klijenata koji rade na dugolinijskom transportu biraju Volvo FH. Ali popularan je i u prevozu u delatnosti zidarstva i građevinarstva. Volvo FH je odličan izbor za zahtevne zadatke u kojima vam je potrebna snažna pogonska grupa i gde će vam dobro doći prostrana i udobna kabina.

Ako želite, možete da nabavite Volvo FH sa čvrstim obrtnim postoljem sa tandemskim pogonom. On nudi odličnu kombinaciju nosivosti, vučne snage i ekonomične potrošnje goriva – naročito sa uređajem za podizanje dvostruke osovine. Odvešće vas daleko u teškim uslovima. Ali, ako vam je stvarno potrebna upravljiva prednja osovina, preporučujemo da obratite pažnju na Volvo FMX.

Zavisi od toga koliko ste visoki. Naša Globetrotter kabina nudi maksimalnu visinu stajanja od 205 cm, ali ako vam je prostor prioritet, treba da se odlučite za Globetrotter XL ili Globetrotter XXL kabinu. Obe nude visinu stajanja od 220 cm. Ova druga nudi širi krevet i naš je najprostraniji izbor.

Udoban, Imaćete puno prostora, udoban krevet i prijatnu klimu bez obzira na spoljašnju temperaturu. Čak i ako koristite opremu sa velikom potrošnjom energije, nema potrebe da brinete o statusu akumulatora narednog jutra zato što možete da nabavite Volvo FH sa dvostrukom baterijom i odvojenim strujnim kolima za boravak u kamionu i motor.

Da, može! Svi naši D13 motori mogu da koriste HVO, a neki od njih rade na biodizel. Osim toga, nudimo dva motora koja mogu da rade na tečni prirodni gas ili biogas (tečni prirodni gas), što će značajno smanjiti vaš ekološki otisak.

UPOZNAJTE VOLVO FH KOD ZASTUPNIKA

Imate pitanja? Želite da pričate sa nekim o budućem kamionu? Ili da li znate da ste spremni da pređete na novi Volvo FH?