Kamioni

SRBIJA

×

Prilagođeno za produktivnost

Šasija kamiona Volvo FH

Bez obzira na transportne potrebe, želite kamion sa šasijom koja je napravljena za vrstu zadataka koje ćete da obavljate. Prilagođavamo šasiju da bi podržala uspeh vašeg poslovanja pomoću komponenata i sistema koji će garantovano raditi mnogo godina. To je radna oprema kojoj možete da verujete.

Vaš Volvo FH je precizan alat na putu. Možete da nabavite kamion sa potpuno vazdušnim oslanjanjem radi teškog dugolinijskog prevoza i rada u građevinarstvu. I uz Volvo dinamičko upravljanje teško je upariti kontrolu i osećaj.

Možemo da vam napravimo Volvo FH spreman da vuče ekstremne tovare u teškim uslovima ili lak tegljač za upotrebu na putu. I obe svrhe počinju sa istim konceptom šasije. Volvo FH je često povezan sa dugolinijskim transportom sa visokim tempom, ali može da se prilagodi još zahtevnijim uslovima.

Više o lakoj kategoriji 

Istražite specifikacije šasije 

Naručite Volvo FH sa čak pet osovina iz fabrike.

Uređaj za podizanje dvostruke osovine

Koristite uređaj za podizanje osovine samo kada vam je neophodan. Kamion sa uređajem za podizanje dvostruke osovine omogućava potpuno isključivanje i podizanje zadnje pogonske osovine pri istovaru. Baš kao kod kamiona sa pratećom osovinom, ovim se značajno smanjuje poluprečnik zaokretanja, habanje guma i potrošnja goriva.

Više o uređaju za podizanje dvostruke osovine

Petoosovinski kamioni

Transportujete težak teret? Možete da dobijete petoosovinski kamion direktno iz fabrike. Brže ćete nabaviti kamion i smanjićete troškove prilagođavanja. I dobićete kamion sa odobrenjem tipa za kompletno vozilo. Osim toga, dobićete kompletnu Volvo garanciju i postprodajnu podršku, čime ćete dugoročno smanjiti radne troškove.

Opcije za brzu izradu

Specifikacije imaju brojne opcije, pa Volvo FH može brzo i lako da se pripremi za svaki tip nadgradnje. Modul za isporučioce nadgradnje je lak za korišćenje, a Volvo uputstva za isporučioce nadgradnje omogućavaju mrežni pristup svim potrebnim tehničkim crtežima i dijagramima električne instalacije. Sve da biste precizno podesili rad.

Više o Volvo uputstvima za isporučioce nadgradnji

OTKRIJTE PUN POTENCIJAL

Zastupnik će vam pomoći da prilagodite Volvo FH šasiju.