Kamioni

SRBIJA

×
Volvo FH je sledeći korak u evoluciji vožnje na duge relacije.

Evolucija dugolinijskog prevoza

Spoljašnjost kabine kamiona Volvo FH

To je karakteristični Volvo FH kao što ga poznajete – vrhunsko iskustvo u dugolinijskom transportu. Pa ipak, jasno je da je ovo sledeći korak u razvoju kamiona.

Oblik ima glatke ivice, a razmak između gornjeg i donjeg prednjeg kraja je manji da bi se poboljšala aerodinamika i efikasnost.

Međutim, ono što je jasno signalizira evoluciju je dizajn prednjih svetala koji daje Volvo FH kamionu njegov preepoznatljivi profil. Karakteristične linije prednjih svetala koje se menjanju sa oblikom kabine kreću se oko prednjeg ugla i protežu niz bočne strane kabine. Čak i kada miruje, očigledno je da je ovaj kamion napravljen za efikasnost u velikom ritmu. Nova prednja svetla su dostupna u tri verzije i ne samo da izgledaju dobro, već ih karakteriše i poboljšana funkcionalnost.

Takođe ćete videti da je gvozdeni simbol ispred veći, a kada se približite ulazu, primetićete da ulazni stepenici imaju aluminijumske umetke. Detalji koji čine razliku.

Odaberite nivo opreme

Odaberite jedan od četiri nivoa spoljne opreme i neku od stotina boja.

Osnovna oprema

Dobija se sa crnom maskom hladnjaka, oblačnosivim branikom, retrovizorima itd. 

Osnovna oprema sa čvrstim prednjim krajem

Dobija se sa oblačnosivim branikom za teške radne uslove, crnom maskom hladnjaka, oblačnosivim branikom, retrovizorima itd.

Poboljšana oprema

Dobija se sa maskom hladnjaka u boji karoserije kabine, aluminijumskim detaljima na ulaznom stepeniku. Branik i retrovizori su oblačnosive boje.

Najviši nivo opreme

Dobija se sa maskom hladnjaka, branikom, retrovizorima itd. u boji karoserije kabine. Aluminijumski detalji na ulaznom stepeniku. 

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.


Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FH – slike spoljašnjeg izgleda

JESTE LI SPREMNI ZA VOLVO FH?

Čeka vas.