Kamioni

SRBIJA

×

Veća kontrola nego ikada pre.

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FH

Vi ste glavni i još uvek ste onaj ko obavlja posao. Ali sada imate veću kontrolu nad svime u vašem kamionu nego ikada pre. Prilagođen je vama.

Osećaj evolucije je prisutan čim uđete u Volvo FH kabinu. Razlikuje se od onoga na šta ste navikli, a ipak je vrlo poznat. Dok sedite, sve se nalazi tu gde i očekujete da bude. Vaša ruka prirodno seda na ručicu I-Shift menjača, uredno integrisanog u sedište.

Ceo interfejs za vozača je nov. Većina funkcija su vam dostupne pomoću kontrola na volanu, pa je napravljen tako da vam pomogne da držite ruke na volanu i oči na putu. To vam daje potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste obavili posao kako treba i pritom zadržali nivo zarade.

Instrument tabla je potpuno digitalna i otvara nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u svakoj situaciji. Novi devetoinčni bočni ekran vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, na primer, do osam kamera i aplikacija.

A uz glasovne kontrole u Volvo FH kabini imate mnogo pomoći.

Unutrašnje površine i materijali nude visok nivo kvaliteta, bez obzira na nivo opreme. Odaberite jedan od tri nivoa opreme i neku boju iz široke palete. Pronaći ćete željeni stil.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FH – slike unutrašnjosti

ŽELITE DA SAZNATE VIŠE O UNUTRAŠNJOSTI?

Porazgovarajte sa zastupnikom.