Kamioni

SRBIJA

×

Uvek kao kod kuće

BORAVAK U KABINI VOLVO FH KAMIONA

Da li često ostajete u kamionu preko noći? Ili samo volite udobnu kabinu sa puno prostora? Volvo FH kabina preduzima sledeći korak u evoluciji života na putu. Ovde vam je udobno bez obzira na okolne uslove. Dobrodošli u dom daleko od kuće.

Volvo FH nudi izbor od pet različitih veličina kabine, što vam omogućava da prilagodite prostor u skladu sa potrebama. Sve one nude osećaj prostranosti, sa svetlošću odozgo. U četiri kabine mogu udobno da spavaju do dve osobe. Dobro odmaranje je ključno za pravilno obavljanje posla – izolovana kabina i tamne zavese vam pomažu da spavate neometano. Sistem za klimatizaciju može da bude opremljen funkcijom I-Park Cool da bi se održala savršena temperatura tokom čitave noći.

Postoji i puno prostora za odlaganje svih vaših stvari. Svetla, audio, zabava i druge funkcije lako se kontrolišu pomoću instrument table, panoa na zadnjem zidu ili glasovnih kontrola. A to je tek početak. Nudimo niz drugih dodataka koji čine život na putu još udobnijim.

Udoban san

Birajte između dušeka sa vazdušnim džepom i oprugama ili dušeka od pene. Bez obzira na to, dobićete vrhunsku udobnost odmora. Za još bolji san, krevet može da se prilagodi kako bi se kompenzovalo parkiranje na nagibu.

Dva frižidera

Treba vam veliki kapacitet hlađenja? Nema problema. Možete da nabavite Volvo FH kabinu sa dva frižidera. Jedan na gornjoj zadnjoj polici i jedan ispod kreveta.

DODATNA OPREMA ZA KAMION

NAPRAVITE GA PO SVOM UKUSU

SPREMNI ZA ŽIVOT NA PUTU?

Vaš zastupnik će vam pomoći da prilagodite dom daleko od kuće.