Kamioni

Povećajte profitabilnost

VOLVO FH POGONSKA GRUPA

Prava snaga i kontrola za stvari koje treba da premestite i mesta na koja morate da stignete. Sposobnost da prilagodite Volvo FH pogonsku grupu u skladu sa zadacima nikada nije bila preciznija. Nikada vam neće ponestati snage, a mi se staramo da koristite gorivo i energiju na najefikasniji način. Idite mnogo dalje nego što ste uložili goriva. To je profitabilnost.

Motori

Žila kucavica Volvo FH pogonskih grupa jeste naš D13 step E asortiman motora, dostupan sa 420, 460, 500 ili 540 KS. Nudimo i verzije od 420 KS, 460 KS i 500 KS sa tehnologijom Turbo Compound, koja pruža još veći obrtni moment za ekonomičniju potrošnju goriva. Zatim, tu su motori na gas snage do 500 KS. Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo Volvo FH Electric sa 450 kW ili 666 KS čiste električne snage. Koja najbolje odgovara vama i vašem poslu?

Vozne karakteristike

Bez obzira na to koju pogonsku grupu ćete odabrati za Volvo FH, imaćete pristup impresivnom nivou obrtnog momenta pri bilo kojoj brzini. Rezultat su odlične vozne karakteristike, visoka efikasnost goriva i energetska efikasnost, kao i mali ekološki otisak.

I-Shift

I-Shift je čitav asortiman automatizovanih menjača koji čini vožnju lakšom, bezbednijom i udobnijom. Nema teške pedale kvačila i ručice čiji otpor treba savladati. Svaka promena stepena prenosa je savršeno sinhronizovana, i to automatski. Asortiman softverskih paketa vam omogućava da prilagodite I-Shift vašim potrebama. Postoje funkcije koje su dostupne za I-Shift, kao što je promena smera, koja omogućava vožnju jednom pedalom kada se menja između kretanja unapred i unazad. Za Volvo FH možete da nabavite i I-Shift menjač sa sporohodnim stepenima prenosa ili I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom.

Više o menjaču I-Shift 

JOŠ KARAKTERISTIKA?

Zastupnik vas može odvesti do odgovarajućih funkcija za vaše potrebe.