Kamioni

SRBIJA

×
Pažljivo razmotrite mogućnosti koje nude Volvo FH pogonske grupe.

Povećajte profitabilnost

VOLVO FH POGONSKA GRUPA

Prava snaga i kontrola za stvari koje treba da premestite i mesta na koja morate da stignete. Sposobnost da prilagodite Volvo FH pogonsku grupu u skladu sa zadacima nikada nije bila preciznija. Nikada vam neće ponestati snage, a mi se staramo da koristite gorivo na najefikasniji način. Idite mnogo dalje nego što ste uložili goriva. To je profitabilnost. 

Otkrijte asortiman Volvo FH motora.

Motori

Žila kucavica Volvo FH pogonskih grupa je naš D13 step D asortiman motora, dostupan sa 420, 460, 500 ili 540 KS. Nudimo i verzije od 460 i 500 KS verzije sa Turbo Compound tehnologijom koja obezbeđuje još veći obrtni moment radi ekonomičnije potrošnje goriva. Postoje i opcije motora na gas sa 420 ili 460 KS. Koja najbolje odgovara vama i vašem poslu?

Vozne karakteristike

Bez obzira na to koji motor ćete odabrati za Volvo FH, imaćete pristup impresivnom nivou obrtnog momenta unutar širokog spektra brzina motora. Rezultat su odlične vozne karakteristike i niska potrošnja goriva.

I-Shift

I-Shift je čitav asortiman automatizovanih menjača koji čini vožnju lakšom, bezbednijom i udobnijom. Nema teške pedale kvačila i ručice čiji otpor treba savladati. Svaka promena stepena prenosa je savršeno sinhronizovana, i to automatski. Asortiman softverskih paketa vam omogućava da prilagodite I-Shift vašim potrebama. Za Volvo FH možete da nabavite i I-Shift menjač sa sporohodnim stepenima prenosa ili I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom.

Više o menjaču I-Shift 

JOŠ KARAKTERISTIKA?

Zastupnik vas može odvesti do odgovarajućih funkcija za vaše potrebe.