Kamioni

Volvo FH na gas. Dugolinijski transport do nula emisija

Ako tražite transportno rešenje za dugolinijski transport koje je 100% klimatski neutralno, Volvo FH na gas je pravi izbor. Ovaj kamion kombinuje istu snagu i vozne karakteristike kao Volvo FH, s tim što se emisije CO2 mogu smanjiti do 100% kada se koristi biogas.

Do 60 tona

Do 500 KS

Domet do 1000 km

Visoke performanse u skladu sa vašim potrebama

Pogonska grupa na gas pruža iste performanse i nivoe obrtnog momenta kao naši dizel-motori, ali sa manjim emisijama. Odaberite verziju sa snagom motora od 420, 460 ili 500 KS sa najviše 2500 Nm obrtnog momenta. Volvo FH na gas savršen je izbor za dugolinijske transporte sa do 60 tona ukupne težine.

* Pokriva emisije iz vozila tokom dugolinijskog transporta, takozvanog „korišćenja od rezervoara do točka“, u poređenju sa kamionom koji koristi evropski standardni dizel.

Pogodan za vašu radnu autonomiju

Izaberite jednu od tri veličine rezervoara da biste optimizovali Volvo FH na gas u skladu sa svojim potrebama. Dobićete domet do 1000 km, što kamion čini pogodnim za dugolinijski transport u okviru sve veće mreže stanica za punjenje biološkim tečnim prirodnim gasom i tečnim prirodnim gasom.

Energetski efikasna tehnologija

Volvo FH motori na gas zasnovani su na tehnologiji dizel-motora, što je jedinstveno u svetu teških kamiona. Tehnologija dizel-motora nudi znatno veću efikasnost od drugih alternativa motora na gas. To podrazumeva veću izlaznu snagu, veći obrtni moment i manju potrošnju goriva. Suština je da će vam gorivo koje koristite pružiti više.

Vozila na gas neće biti od velike pomoći samo životnoj sredini. Pomoći će i našoj firmi tako što će smanjiti njene neposredne i posredne troškove.

Pratite novine o kamionu Volvo FH na gas

Zastupnik za Volvo Trucks će vas redovno obaveštavati o novinama vezanim za kamione na gas u vašoj zemlji.