Kamioni

Volvo FH16 – savršeno izbalansirana snaga i udobnost

Kada život na putu zahteva samo najbolje. Volvo FH16 vam donosi snagu koja vam je potrebna da biste efikasno radili i nivo udobnosti koji ga čini manje napornim. To je ikona delatnosti i pouzdana alatka, a sada je bolja nego ikada. Ako je potrebno, upravlja kombinovanom težinom do 325 tona.

Beskompromisni komfor

Zašto biste pristali na manje od najboljeg?

Snaga prilagođena zadatku

Pogonske grupe sa do 750 KS vama na raspolaganju

Moć evolucije

Sledeći koraci sa snagom i pouzdanošću

Brzi podaci

Izlazne snage motora: 550–750 KS
Pet veličina kabina
Dizel i HVO
Tegljač ili jednodelni kamion
Detaljne informacije o specifikacijama

Prilagođeno za produktivnost

Šasija napravljena za vaš rad

Širok asortiman usluga

Dodatno optimizujte svoje poslovanje

Potražite pregled Volvo FH16 kamiona u interaktivnoj brošuri sa proizvodima >

Opcije kabine za Volvo FH16

Prednosti kamiona Volvo FH16

Šta kažu ljudi o kamionu Volvo FH16?

Skoro 50 godina saradnje sa firmom Volvo nam je pomoglo da postignemo uspeh. Ja imam skoro savršen kamion za drvnu građu. Ako je Bog napravio bolji, zadržao ga je za sebe.

Usluge koje podržavaju vaše poslovanje

DODATNA OPREMA ZA KAMION

Napravite ga po svom ukusu

Često postavljana pitanja za Volvo FH16

Njegova snaga i kapacitet za vuču vrlo teškog tereta čine Volvo FH16 popularnim za prevoz drvne građe, teškog tereta i rudarski transport. Ali takođe može da se izgradi kao brz i udoban dugolinijski kamion, da navedemo samo jedan primer.

Za vrlo teške uslove u kojima vam je potreban pogon na svim točkovima preporučujemo Volvo FMX. Međutim, možete da nabavite Volvo FH16 sa ugradnjom čvrstog tandemskog obrtnog postolja koje nudi sjajnu kombinaciju nosivosti, proklizavanja i ekonomične potrošnje goriva.

Zavisi od toga koliko ste visoki. Naša Globetrotter kabina nudi maksimalnu visinu stajanja od 205 cm, ali ako vam je prostor prioritet, treba da se odlučite za Globetrotter XL ili Globetrotter XXL kabinu. Obe nude visinu stajanja od 220 cm. Ova druga nudi širi krevet i naš je najprostraniji izbor.

Jedan je od najudobnijih kamiona. Imaćete puno prostora, udoban krevet i prijatnu klimu bez obzira na spoljašnju temperaturu. Čak i ako koristite opremu sa velikom potrošnjom energije, nema potrebe da brinete o statusu akumulatora narednog jutra zato što možete da nabavite Volvo FH16 sa dvostrukom baterijom i odvojenim strujnim kolima za boravak u kamionu i motor.

Da, može! Svi naši D16 motori mogu da koriste HVO, a neki od njih rade na biodizel. U zavisnosti od vašeg izbora, možete značajno da smanjite ekološki otisak.

UPOZNAJTE VOLVO FH 16 KOD NAŠEG ZASTUPNIKA

Imate pitanja? Želite da pričate sa nekim o budućem kamionu? Ili da li znate da ste spremni da pređete na novi Volvo FH16?