Kamioni

Prilagođeno za produktivnost

Šasija kamiona Volvo FH16

Želite kamion sa šasijom koja je napravljena za vrstu zadataka koje ćete da obavljate. Prilagođavamo šasiju da bi podržala uspeh vašeg poslovanja pomoću komponenata i sistema koji će garantovano raditi mnogo godina. To je radna oprema kojoj možete da verujete.

Vaš Volvo FH16 je precizan alat na putu. Možete da nabavite kamion sa potpuno vazdušnim oslanjanjem radi teškog dugolinijskog prevoza i rada u građevinarstvu. I uz Volvo dinamičko upravljanje teško je upariti kontrolu i osećaj.

Možemo da vam napravimo Volvo FH16 spreman za prevoz ekstremnih tereta u teškim uslovima ili za pokrivanje dugih ruta zahtevnim tempom. I obe svrhe počinju sa istim konceptom šasije. Volvo FH16 može da se prilagodi za sve što zahteva mnogo snage i voznih mogućnosti.

Uređaj za podizanje dvostruke osovine

Koristite uređaj za podizanje osovine samo kada vam je neophodan. Kamion sa uređajem za podizanje dvostruke osovine omogućava potpuno isključivanje i podizanje zadnje pogonske osovine pri istovaru. Baš kao kod kamiona sa pratećom osovinom, ovim se značajno smanjuje habanje guma i potrošnja goriva. 

Više o uređaju za podizanje dvostruke osovine

Petoosovinski kamion pravo iz fabrike

Transportujete težak teret? Možete da dobijete petoosovinski kamion direktno iz fabrike. Brže ćete nabaviti kamion i smanjićete troškove prilagođavanja. I dobićete kamion sa odobrenjem tipa za kompletno vozilo. Osim toga, dobićete kompletnu Volvo garanciju i postprodajnu podršku, čime ćete dugoročno smanjiti radne troškove.

Opcije za brzu izradu

Specifikacije imaju brojne opcije, pa Volvo FH16 može brzo i lako da se pripremi za svaki tip nadgradnje. Elektronski modul za isporučioce nadgradnje je lak za korišćenje, a Volvo uputstva za postavljanje nadgradnje omogućavaju mrežni pristup svim potrebnim tehničkim crtežima i dijagramima električne instalacije. Sve da biste precizno podesili rad.

Pripremljen za postavljanje nadgradnje 

PRILAGOĐAVANJE JE SPREMNO!

Dajte nam detalje o šasiji.