Kamioni

Evolucija za teške zahteve

Spoljašnjost kabine kamiona Volvo FH16

To je karakteristični Volvo FH16 koji poznajete, uz snagu i udobnost u savršenoj ravnoteži. A ipak, jasno je da je ovaj kamion sledeća faza evolucije.

Oblik Volvo FH16 kabine ima glatke ivice, a razmak između gornjeg i donjeg prednjeg kraja je manji da bi se poboljšala aerodinamika i efikasnost. Jedinstvena Volvo FH16 maska hladnjaka je satensko srebrne boje, aludirajući da je to nešto ekstra. 

Ali najjasniji znak evolucije je dizajn prednjih svetala, što kamionu Volvo FH16 daje njegov prepoznatljiv izraz. Karakteristične linije prednjih svetala koje se menjanju sa oblikom kabine kreću se oko prednjeg ugla i protežu niz bočne strane kabine. Prednja svetla imaju Volvo FH16 crnu temu. Kada stoji mirno, očigledno je da je ovaj kamion među najmoćnijim kamionima u okolini, a ipak je prefinjeniji nego ikada.

Nova prednja svetla dolaze u tri različite verzije i ne samo da izgledaju dobro, već su i prepuna poboljšanih funkcija koje čine život na putu bezbednijim i udobnijim. 

Takođe ćete videti da je gvozdeni simbol ispred veći, a kada se približite vratima, primetićete da ulazni stepenici imaju aluminijumske umetke. Detalji koji čine razliku.

Taj Volvo FH16 izgled

Odaberite jedan od tri različita nivoa opreme spoljašnjosti i neku od stotina boja.

Osnovna oprema

Dobija se sa crnom maskom hladnjaka, oblačnosivim branikom, retrovizorima itd.

Osnovna oprema sa čvrstim prednjim krajem

Dobija se sa oblačnosivim branikom za teške radne uslove, crnom maskom hladnjaka, oblačnosivim retrovizorima na braniku itd. Prednja svetla su sa crnom temom.

Volvo FH16 oprema

Dobija se sa jedinstvenom Volvo FH16 maskom hladnjaka sa srebrnim završnim slojem i prednjim svetlima sa crnom temom. Branici, retrovizori itd. su u boji karoserije. Aluminijumski detalji na ulaznom stepeniku. 

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

 

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

 

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

DODATNA OPREMA ZA KAMION

NAPRAVITE GA PO SVOM UKUSU

Volvo FH16 – slike spoljašnjeg izgleda

JESTE LI SPREMNI ZA VOLVO FH16?

Čeka vas