Kamioni

Vaša kabina, vaš zamak

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FH16

Vi ste glavni i još uvek ste onaj ko obavlja posao. Ali sada imate veću kontrolu nad svime u vašem Volvo FH16 kamionu nego ikada pre.

Osećaj evolucije je prisutan čim uđete u Volvo FH16 kabinu. Razlikuje se od onoga na šta ste navikli, a ipak je vrlo poznat. Boje, materijali i oprema definitivno pripadaju kamionu Volvo FH16. Dok sedite, sve se nalazi tamo gde očekujete da bude. Vaša ruka prirodno seda na ručicu I-Shift menjača, uredno integrisanog u sedište.

Međutim, čitav interfejs za vozača je nov – dizajniran tako da vam dozvoli da držite ruke na volanu i oči na putu. To vam daje potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste obavili posao kako treba i pritom zadržali nivo zarade.

Instrument tabla je potpuno digitalna i otvara nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u svakoj situaciji. Kontrola proklizavanja koja se lako koristi omogućava vam bolju vuču tako što ćete je okrenuti u smeru kazaljke na satu i na instrument tabli ćete imati potpunu kontrolu nad blokadama diferencijala i opterećenju na svakoj osovini. Novi devetoinčni bočni ekran vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, uključujući do osam kamera i aplikacija.

A uz glasovne kontrole u Volvo FH16 kabini imate mnogo pomoći.

Jedinstvene Volvo FH16 unutrašnje površine nude visok stepen kvaliteta. Jasno je da kamion ne može biti udobniji od ovoga.

Nivoi opreme

Unutrašnjost kamiona Volvo FH16 je jedinstvena. Izaberite neki od dva nivoa opreme. Povrh toga, na raspolaganju vam je izbor iz širokog spektra boja.

Volvo FH16 oprema

Dobija se sa presvlakama od tekstila i kože, gumenim patosnicama, dekorativnom opremom i listama opreme.

Volvo FH16 kožna oprema

Dobija se sa presvlakama sasvim od kože, gumenim patosnicama, dekorativnom opremom i listama opreme. 

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FH16 – slike unutrašnjosti

Želite da saznate više o unutrašnjosti?

Porazgovarajte sa zastupnikom.