Kamioni

Vaš hotelski apartman na točkovima

Boravak u kabini Volvo FH16 kamiona

Da li treba da prenoćite sa stilom ili samo želite vrlo udobnu kabinu sa puno prostora? Volvo FH16 preduzima sledeći korak u evoluciji života na putu. Ovde vam je udobno bez obzira na spoljne uslove. Nagazite!

Odaberite jednu od pet različitih veličina kabine da biste optimizovali prostor za vaše potrebe. Sve one nude osećaj prostranosti, sa svetlošću odozgo. U četiri kabine mogu udobno da spavaju do dve osobe ili možete da uživate u prostoru sami. Dobićete idealne uslove za dobar odmor – izolovana kabina i tamne zavese vam pomažu da spavate neometano. Sistem za klimatizaciju može da bude opremljen funkcijom I-Park Cool da bi se održala savršena temperatura tokom čitave noći.

Postoji i puno prostora za odlaganje svih vaših stvari. Svetla, audio, zabava i druge funkcije lako se kontrolišu pomoću instrument table, panoa na zadnjem zidu ili glasovnih kontrola. A to je tek početak. Odaberite neki iz niza drugih dodataka koji čine život na putu još udobnijim.

Udoban san

Birajte između dušeka sa vazdušnim džepom i oprugama ili dušeka od pene. Bez obzira na to, dobićete vrhunsku udobnost odmora. Za još bolji san, krevet može da se prilagodi kako bi se kompenzovalo parkiranje na nagibu.

Dva frižidera

Treba vam veliki kapacitet hlađenja? Nema problema. Možete da nabavite Volvo FH16 kabinu sa dva frižidera. Jedan na gornjoj zadnjoj polici i jedan ispod kreveta.

DODATNA OPREMA ZA KAMION

NAPRAVITE GA PO SVOM UKUSU

JESTE LI SPREMNI ZA PRVOKLASNU UDOBNOST?

Pomoći ćemo vam da donesete prave odluke.