Kamioni

on je Volvo FL. Vaš kamion za isporuku

Volvo FL je naš vrlo kompaktan i agilan kamion. Može da se prilagodi nizu zahteva – od gradskih isporuka do lakog urbanističkog građevinskog transporta ili prikupljanja otpada. Imate opciju za potpuno električni pogon ili da se oslanjate na tehnologiju dizel goriva. Volvo FL i usluge koje su deo ponude su projektovane tako da poboljšaju vaš posao. Time se povećavaju radna efikasnost i rentabilnost. Hajde da radimo zajedno.

Maksimalni rezultati

Iskoristite energiju i gorivo na najbolji način

Snaga prilagođena vašim poslovima

Sve o Volvo FL pogonskim grupama

Odlazak na različita mesta

Rad oko kamiona

Brze činjenice o kamionu Volvo FL

Izlazne snage motora: 175–280 KS
Četiri veličine kabine
električna energija, dizel gorivo
Jednodelni kamion
Detaljna informacija u specifikacijama

Napravljeno po meri za vaše potrebe

Šasija napravljena za rad

Širok asortiman usluga

Neka vaše poslovanje bude još bolje

Potražite pregled Volvo FL kamiona u interaktivnoj brošuri sa proizvodima

Savršeno odgovara ovim segmentima transporta

Opcije kabine kamiona Volvo FL

Volvo FL karakteristike

Opcije pogona

Odaberite između električne pogonske grupe ili pogonske grupe na dizel. Možete da prilagodite Volvo FL svojim potrebama i ugovorima, čak i za najstrože propise.

Opcije pogona

Agilnost

Ovo je kamion koji je lak i brz za manevrisanje u prometnoj gradskoj gužvi. Njegov kompaktni format, velikodušni prozori i velika vidljivost.

Unutrašnjost

Pristup kabini

Volvo FL kabina je vrlo laka za ulazak i izlazak. To predstavlja veliku razliku ako radite u gradskoj isporuci ili sakupljanju otpada.

Spoljašnjost

Usluge koje podržavaju vaše poslovanje

Napravite ga po svom ukusu. Pogledajte našu dodatnu opremu za kamione

Preuzmite brošuru za Volvo FL

Često postavljana pitanja za Volvo FL

Kada radite u gradskim okruženjima i gradovima, a vama je prioritet agilnost i sposobnost da manevrišete tokom prometnih gužvi i tesnih prolaza, pre velikih opterećenja – Volvo FL je vredan vaše pažnje. Lako se vozi, radi sa niskim nivoima buke i emisije zvuka – savršeno je za gradske i urbane zadatke.

Osim dizela, Volvo FL sa dizel motorom radi na alternativna goriva kao što su biodizel i HVO. Konačno, postoji potpuno električni Volvo FL Electric sa nultom emisijom izduvnih gasova, tihim radom i dometom do 420 km u tipičnim operacijama.

Zavisi od toga kako ćete prilagoditi kamion – uključujući šasiju i pogon. Najlakši Volvo FL ima težinu kamiona od ukupno 10 tona, što ga čini idealnim za gradske isporuke sa velikom kapacitetima. Ako vam je potrebno više, postoje verzije Volvo FL-a koje nose do 18 tona. Ako to nije dovoljno, najbolje je da pogledate Volvo FE.

Ne, Volvo FL je optimizovan da bude srednji kamion za grad i poseduje svoj nosač tereta. Zato je dostupan samo kao šasija-kamion sa dve osovine sa bruto transportom kamiona do 18 tona. Ako treba da vučete prikolice ili nosite veće terete, preporučujemo vam da pogledate Volvo FE ili Volvo FM.

Možete da naručite Volvo FL sa kabinom za posadu direktno iz naše fabrike. Ova kabina može da prevozi do 6 putnika, a proizvođač karoserija može da napravi vatrogasno vozilo na šasiji. Ako vam treba za vožnju na zahtevnijim terenima, dostupna je 4×4 verzija Volvo FL-a. Razgovarajte sa svojim lokalnim Volvo Trucks prodavcem da biste pronašli isporučioca nadgradnje koji zadovoljava vaše zahteve.

Zapravo je vrlo lako kada vam je partner Volvo Trucks. Ako želite da pređete na električne kamione, možemo da vam ponudimo kompletan paket sa svim uslugama i podrškom koja vam je potrebna da pređete na elektromobilnost.

Za ove kamione postoji asortiman dizel motora od 210 KS do 280 KS, a to je dovoljno da pokrije sve od laganog transporta do prikupljanja otpada i lakih građevinskih radova. Volvo FL Electric nudi 175 KS stalne snage, što je odličan izbor za gradski transport i sakupljanje otpada.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.