Kamioni

Prilagođeno za vaše potrebe

Šasija za Volvo FL

Volvo FL šasija može da se prilagodi raznim zadacima. Rezultat je lagana šasija, a ipak dovoljno snažna da upravlja svojim zadacima u godinama koje dolaze. Neverovatno izdržljiva. Postoji Volvo FL koji odgovara vašim potrebama.

Kruta, a fleksibilna

Šasiju kamiona Volvo FL je moguće konfigurisati za razne vrste nadgradnje. Robustna i kruta šasija je kvadratna i ravna, pa se na nju lako postavlja nadgradnja, bez obzira da li ste odabrali električni pogon ili pogon na dizel. 

Kraće zadržavanje kod isporučilaca nadgradnje

Čim poručite Volvo FL, isporučilac može odmah da se prijavi na veb-sajtu VBI (Volvo uputstva za isporučioce nadgradnje). Na osnovu tačnih specifikacija i 3D crteža koje sistem nudi, on može da počne sa radom čak i pre nego što kamion napusti fabriku. Isporuka je brža i ekonomičnija.

Volvo uputstva za isporučioce nadgradnji

Namenska, pripremljena ili standardna šasija

Naravno, možete da naručite Volvo FL šasiju sa standardnim rasporedom. Međutim, ako zaista želite da olakšate posao isporučiocu nadgradnje, možete da je poručite sa kompletom pripreme ili da je čak potpuno prilagodite svojim potrebama.

Za specijalne primene

Šasija može specijalno da se prilagodi za specifične primene kao što su kranovi. Zatim se rezervoari za gorivo i AdBlue premeštaju kako bi se šasija prilagodila određenoj primeni.

Prednje osovine

Sve prednje osovine ne zahtevaju održavanje i dostupne su u četiri različite verzije sa maksimalnom nosivošću od 4,5 do 7,1 tona.

Dovoljno energije

Električni pogon ili dizel? Bez obzira, imate nekoliko opcija za skladištenje energije. Električni kamioni sa 3 do 6 akumulatora kapaciteta 280–565 kWh. Kamioni na dizel sa rezervoarima od plastike, čelika ili aluminijuma kapaciteta 80 do 430 litara goriva.

Pogonske osovine

Tri različite pogonske osovine mogu da se poruče u raznim kombinacijama. Kapacitet opterećenja se kreće u opsegu od 8,5 do 11,5 tona.

Visina okvira

Postoje dve visine odeljka okvira, od 220 mm i 244 mm, a dostupna je debljina okvira od 5, 6, 7 ili 8 mm, u zavisnosti od modela.

Pogon na svim točkovima

Vozite na lošim putevima ili van puteva? Nema problema. Volvo FL 4×4 je okretan i lak za vožnju baš kao i 4×2 verzija. Ali sa boljom prohodnošću i većim razmakom od podloge. Kombinujte ga sa automatskim 8-brzinskim menjačem i dobićete besprekorno iskustvo vožnje u svim uslovima.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.