Kamioni

Napravljen za ulicu

Spoljašnjost kabine za Volvo FL

Kompaktan, dinamičan i nepogrešivo Volvo. Volvo FL je stvore za ulicu. Svetla u obliku slova V, jasni prozori i vitki profil kabine pokazuju da je ovo Volvo kamion napravljen za grad.

Kompaktan i blizak

Volvo FL je napravljen za grad. Spoljne dimenzije kabine su kompaktne i bez obzira na model kabine, pozicija za vožnju je blizu ulice. Na vozačevom sedištu imate idealne uslove za kontakt očima sa drugim vozačima na putu i veću bezbednost u saobraćaju.

Koji je vaš tip kabine?

Odaberite između tri različita modela kabine. Svaki je specifičan u zavisnosti od toga da li želite zaista kompaktan format kabine, dali vam treba više unutrašnjeg prostora ili želite da dovedete celu posadu na mesto rada.

Koncepcija trodelnog branika

Inovativna koncepcija branika podrazumeva čelične uglove izuzetno otporne na udar. Ako se pojedinačni deo ošteti, lako se zamenjuje.

Velike površine prozora

Kabine kamiona Volvo FL imaju veliku površinu prozora za odličnu vidljivost. Ako želite još više da poboljšate direktan pogled iz kabine, svoj Volvo FL možete nabaviti sa brojnim dodatnim prozorima.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.