Kamioni

SRBIJA

×
Volvo FL: compact and impressive

Uklopite se i izdvojite se

Kabina za Volvo FL

Lako se primećuje. Još lakše voli. Kompaktna veličina ne sprečava Volvo FL da skrene pažnju na sebe u gradu. Zapravo, atraktivan aerodinamički dizajn, impresivna crna maska hladnjaka i inteligentne karakteristike čine ga jednim od najlepših kamiona u klasi.   

Volvo FL: ravnopravan član Volvo porodice

Član porodice 

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn. Naglašene linije i grafički detalji. Patentirana svetla u obliku slova V. Volvo FL je možda manji od svoje snažne, dugolinijske braće, ali je jasno da je isti kao oni. Upoznajte punopravnog člana vrhunskog asortimana Volvo kamiona.

Volvo FL exterior front grill studio

Znak prepoznatljivosti

Prestižni Volvo simbol na Volvo FL kamionu sada se nalazi visoko na prednjem delu vozila, bliže vozaču. Time se naglašava da je vozač blizu nezaštićenih učesnika u saobraćaju. Tako kamion odaje utisak veće pristupačnosti u prometnom saobraćaju.

Brojnije osoblje

Kabina za posadu je na raspolaganju kada vam treba više od jedne, dve ili tri osobe na terenu. U ovoj kabini ima puno prostora za smeštaj do sedam osoba sa vozačem.

Volvo FL roof air deflector

Krovni usmerivač vazduha

Krovni usmerivač vazduha smanjuje otpor vazduha. Kombinujte ga sa štitnikom od sunca i bočnim usmerivačima vazduha za još bolje rezultate.

Vidljivost u svim pravcima

Kada jasno vidite šta se dešava oko kamiona, ispunili ste glavni uslov za produktivnost i bezbednost na prometnim gradskim ulicama. Zaista treba da vidite druga vozila, kao i nezaštićene učesnike u saobraćaju u blizini vašeg kamiona. Proširite celokupnu vidljivost pomoću paketa za vidljivost – uključujući pomoćne prozore na suvozačevim vratima i zadnje prozore na obe strane. Paket između ostalog sadrži i zadnje retrovizore sa grejačima i električnim podešavanjem, kao i svetla na ulaznom stepeniku koja omogućavaju bezbedan ulazak i izlazak.

Volvo FL exterior city truck

Neka vazduh struji

Blago zaobljen, aerodinamički dizajn Volvo FL kamiona smanjuje otpor vazduha, čime se poboljšavaju vozne karakteristike i štedi gorivo. Prepoznatljiva prednja maska hladnjaka sa mrežom u obliku saća povećava protok vazduha i olakšava hlađenje motora i postupak naknadne obrade.

Volvo FL 4×4 – za teške puteve

Prepoznatljiva pojava 

Volvo FL 4×4 se razlikuje od svoje braće sa pogonom na dva točka po prepoznatljivim, specijalno dizajniranim trakama. One takođe naglašavaju njegovu robustnost i izdvajaju ga iz mase.

Pronađite savršenu kabinu

Volvo FL Day cab

Dnevna kabina

Unutrašnja visina 1605 mm
Dužina 1600 mm
Širina 2100 mm

Volvo FL Comfort cab

Kratka kabina za spavanje

Unutrašnja visina 1605 mm
Dužina 2000 mm
Širina 2100 mm

Volvo FL Crew cab

Kabina za posadu

Unutrašnja visina 1605 mm
Dužina 2980 mm
Širina 2100 mm

Pogledajte kompletne specifikacije kabina

Panoramski pregled spolja

U nastavku je dat interaktivan pregled kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Da li vam se sviđa?

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks da biste shvatili stil i suštinu Volvo FL modela iz prve ruke.