Kamioni

SRBIJA

×
I-Sync menjač – idealan za gradsku distribuciju

Uštedite gorivo. Smanjite stres.

I-Sync

Kreni. Stani. Kreni. Automatizovani 6-stepeni I-Sync menjač Volvo FL kamiona olakšava gradsku vožnju. Smanjuje potrošnju goriva. Smanjuje emisiju štetnih izduvnih gasova. I održava troškove održavanja na niskom nivou.

Ručni ili automatski?

Pomoću ručice iza volana birate ručni ili automatski režim. Ne postoji pedala kvačila, pa se ista ručica koristi i za kontrolu ručne promene stepena prenosa. U automatskom režimu se promena stepena prenosa optimizuje. Svaka promena stepena prenosa je neprimetna zahvaljujući elektrohidrauličnom sistemu.

Odaberite automatski ili ručni režim pomoću ručice
I-Sync za petolitarske ili osmolitarske motore

Odaberite potrebnu snagu

U ponudi su dve varijante I-Sync menjača – jedna za D5K motor, a druga za D8K. Konstruisan je za maksimalan obrtni moment od 1050 Nm, pa je idealan za distributivne kamione sa krutim osovinama i četvorocilindarskim ili šestocilindarskim motorima.

Lako se koristi

I-Sync je osmišljen tako da zadovolji potrebe zaposlenih vozača u distributivnom segmentu koji ne voze isti kamion svaki dan, zbog čega se intuitivno i lako koristi. To vam omogućava bezbedniju, udobniju i efikasniju vožnju u svakom trenutku.

 

I-Sync se intuitivno koristi

Pređite na I-Sync

Vožnja kamiona sa I-Sync menjačem je pravo zadovoljstvo. Isprobajte ga sami kod lokalnog zastupnika za Volvo Trucks.

Karakteristike Volvo FL kamiona