Kamioni

Dobrodošli na posao

Unutrašnjost kabine za Volvo FL

Volvo FL kabina nudi odlično radno okruženje za profesionalce koji rade u gradu. Bez obzira na vaš izbor modela kabine, pogodan ulazni stepenik olakšava ulazak. Kada uđete, prostrana unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama čini ovu kabinu odličnim mestom za rad.

Jednostavno ulazite

Ako stalno ulazite i izlazite iz kabine tokom radnog dana? Volvo FL kabina se nalazi nisko na šasiji i nudi vrlo lak ulaz, u svim uslovima.

Savršeno sedenje

Sedećete savršeno u sedištima kamiona Volvo FL, sa ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka je izuzetno otporan na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite različitim potrebama tokom napornog dana.

Ergonomsko pozicioniranje

Instrumenti, menjač, komande i prostor za odlaganje stvari. Sve što vam je potrebno da biste radili vaš posao je tačno na mestu gde i očekujete. Potrebno je manje premeštanja, što znači manje istezanja i naprezanja. Možete držati ruke na volanu i očima pratiti šta se dešava oko vašeg kamiona ma prometnoj ulici.

Prostor za vaš radni dan

Bez obzira koju verziju kabine odaberete – ima mesta za vas i vašu opremu. Naći ćete prostor za odlaganje na instrument tabli, na vratima, iznad glave i između sedišta. U kratkoj kabini za spavanje ima mesta za odmor. A kabina za posadu nudi prostor za najviše 6 putnika.

Vidljivost u svim pravcima

Nizak položaj za vožnju, veliko vetrobransko staklo i dodatni prozori na vratima omogućavaju vam veoma blizak kontakt sa okolinom oko vozila. Uz odličan pogled izbliza i pregled svuda okolo, Volvo FL je bezbedan stanovnik grada.

Dodatni prozori i vidljivost

Naručite svoj Volvo FL sa pomoćnim prozorima u donjem delu vrata i iza vrata. Oni dodatno usavršavaju vaš pogled na područje blizu kamiona.

Imate li pitanja?

Lokalni zastupnik za Volvo Trucks ima odgovor na vaše pitanje. Svratite do njega, pozovite ga ili ga zamolite da dođe do vas.