Kamioni

SRBIJA

×
Kabina za Volvo FL: vrhunski udobna unutrašnjost u svakom pogledu

Napravljen za vas 

Unutrašnjost kabine za Volvo FL

Prostranstvo. Odlaganje stvari. Instrumenti i informacije tačno tamo gde treba da budu. Udobno sedište. Podesivi volan. I mala unutrašnja buka. Dobro došli u kabinu Volvo FL kamiona – vaše vrhunsko radno mesto na točkovima.  

Ergonomski dizajniran vozačev prostor

Ergonomsko razmišljanje 

Instrumenti. Promena stepena prenosa. Komande. Prostor za odlaganje stvari. U Volvo FL kamionu je sve što vam treba tačno tamo gde treba da bude i nadohvat je ruke. Znači da se manje pomerate. Manje se istežete i naprežete. Ruke su vam više na volanu, a oči ne skidate sa puta.

Savršeno sedenje

Sedećete savršeno u ergonomskim sedištima kamiona Volvo FL, sa čvrstim podnim držačima, ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka je izuzetno otporan na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite različitim potrebama.

Udobno i bezbedno vozačevo sedište
Veličine kabina Volvo FL kamiona

Izaberite svoj prostor

Izaberite neku od tri veličine kabine: dnevna kabina, kratka kabina za spavanje i kabina za posadu – u zavisnosti od vaše potrebe za utovarnim prostorom ili brojem putnika. Širina je 2100 mm, a dužina ide od 1600 do 2980 mm.

Puno prostora za odlaganje svih vaših stvari

Puno prostora za vaše stvari 

Na instrument tabli. U vratima. Iznad glave. Između sedišta. Osvrnite se oko sebe u kabini Volvo FL kamiona i videćete da imate puno odeljaka za odlaganje stvari. Osim toga, možete ih dodati još.

Panoramski pregled iznutra

U nastavku je dat interaktivan pregled kabine. Kliknite na okvire za tekst da biste saznali više. Kliknite na „Ceo ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opšte i mogu se razlikovati od vašeg kamiona.

Uverite se u udobnost

Posetite lokalnog zastupnika za Volvo Trucks i videćete da je kabina osmišljena po vašoj meri.