Kamioni

SRBIJA

×
Produktivni Volvo FL

Produktivnost vozača uz Volvo FL

Šta treba da uradite da bi vozač bio produktivniji? Da mu poboljšate uslove vožnje. Da mu povećate udobnost u kabini. I da mu date neke inovativne alatke za uštedu vremena. Volvo FL je produktivna mašina.

I-Sync – jednostavnost automatizovanog menjača

Naš I-Sync menjač menja gradsku vožnju pri kojoj često krećete i stajete. Vozači vole savršeno sinhronizovane i automatizovane promene stepena prenosa ovog menjača i što nema teškog kvačila i ručice čiji otpor treba savladati. Osim toga, štedi gorivo pa ga vole i transporteri.

Pređite na I-Sync

I-Sync unapređuje produktivnost
Kabina Volvo FL kamiona – za veliku udobnost i produktivnost

Savršen prostor – za rad i odmor

Od trenutka kada uđete u Volvo FL (koristeći optimalni niski ulazni stepenik) do završetka smene, sve je osmišljeno tako da budete produktivniji na putu. I da vam bude udobnije na kraju dana.

Zavirite u kabinu

Volvo FL 4×4 obavlja zadatke na svim putevima

Nezaustavljiv

Bolja vuča, veći razmak od podloge i veći prilazni ugao Volvo FL 4×4 modela vam omogućavaju da obavljate posao na svim putevima i u svim vremenskim uslovima.

Povećanje korisne nosivost od pola tone

Volvo FL sa 4-cilindarskim motorom je od 200 do 500 kg lakši od verzije sa 6-cilindarskim motorom. Verzija sa 4-cilindarskim D5K motorom nudi povećanje korisne nosivosti do pola tone, što znatno poboljšava produktivnost i radnu efikasnost.

Pogledajte pažljivije naše motore

Manji motor za veću korisnu nosivost
Dynafleet nudi maksimalnu produktivnost

Dynafleet – maksimalna produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izveštaji o emisiji izduvnih gasova. Potrošnja goriva. Dynafleet vam daje podatke o svakom vašem kamionu u realnom vremenu, što vam pomaže da budete maksimalno produktivni i da donosite rentabilnije odluke.

Istražite Dynafleet

Budite produktivniji

Kontaktirajte lokalnog zastupnika za Volvo Trucks. On tačno zna kako da vas i vaše poslovanje učini maksimalno produktivnim.