Kamioni

Volvo FM – vaša mobilna kancelarija

Naporan raspored zahteva prave alate kako bi vam svakodnevni život bio još lakši. Volvo FM je aktivno vozačevo radno mesto i objedinjuje odličnu udobnost sa okretnošću, udobnošću i izvanrednim vidljivošću. Poručite svoj – prilagođen je vašem radnom danu.

Prilagođen vama

Volvo FM napravljen za vaše potrebe

Snaga prilagođena zadatku

Detalji o Volvo FM pogonskim grupama

Sledeći korak u evoluciji

Novi, moderan profil – u boljem stanju nego ikada dosad

Brze činjenice o kamionu Volvo FM

Izlazne snage motora: 330–500 KS
Šest veličina kabine
Dizel, biodizel, HVO, LNG i električni
Tegljač ili jednodelni kamion
Detaljne informacije u specifikacijama

Prilagođeno za produktivnost

Šasija napravljena za vaš rad

Širok asortiman usluga

Iskoristite poslovanje na još bolji način

Potražite pregled Volvo FM kamiona u interaktivnoj brošuri o proizvodima 

Opcije kabine kamiona Volvo FM

Volvo FM – karakteristike

Šta kažu ljudi o kamionu Volvo FM?

Sada smo potpuno prešli na Volvo jer osećamo da imamo slične osnovne vrednosti.

Usluge koje podržavaju vaše poslovanje

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FM – često postavljana pitanja

Može da bude napravljen za širok spektar transportnih zadataka. Pored asortimana kabina i pogonskih grupa, šasija može da se optimizuje za transport koji se kreće od gradskih isporuka do kontejnera, rasutog tereta i građevinskog materijala. Nova Volvo FM kabina nudi vrhunsku udobnost na dugim rastojanjima, ali je i pogodna i za ulazak.

Ako želite, možete da nabavite Volvo FM sa čvrstim obrtnim postoljem sa tandemskim pogonom. Nudi odličnu kombinaciju nosivosti, vuče i ekonomične potrošnje goriva – naročito uz uređaj za podizanje dvostruke osovine. To će vas odvesti daleko u teškim uslovima. Međutim, ako vam zaista treba prednja pogonska osovina, preporučujemo da izbliza pogledate Volvo FMX.

To zavisi od verzije koju odaberete. Dnevne kabine su napravljene da vam pruže prostor koji vam je potreban radi vožnje i da biste upravljali zadacima pri optimizovanju dužine nosača tereta. Kabine za spavanje i Globetrotter kabina nude puno prostora i veliku udobnost za noćni boravak.

Volvo FM nudi lak ulaz, što je sjajno ako češće ulazite u kabinu i izlazite iz nje. Takođe sedite bliže tlu i imate vrlo dobru vidljivost u blizini kamiona. U Volvo FH kabini sedite više, imate više prostora i ravan pod. Izbor je na vama i vašim prioritetima.

Da, može! Svi naši D11 i D13 motori mogu da koriste HVO, a neki od njih rade na biodizel. Osim toga, nudimo dva motora koja mogu da rade na tečni prirodni gas ili biogas (tečni prirodni gas), što će značajno smanjiti vaš ekološki otisak.

Upoznajte Volvo FM kod zastupnika

Imate pitanja? Želite da pričate sa nekim o budućem kamionu? Ili da li znate da ste spremni da pređete na novi Volvo FM?