Kamioni

Pravi alat za posao

Šasija za Volvo FM

Bez obzira na transportne potrebe, želite kamion sa šasijom koja je napravljena za vrstu zadataka koje ćete da obavljate. Možda vam treba nadgradnja koja je specijalno napravljena za vaš rad? Prilagođavamo šasiju da bi podržala vaš uspeh pomoću komponenata i sistema koji će garantovano raditi mnogo godina. Ovo je radna oprema na koju možete da računate.

Bez obzira na to da li vozite velikom brzinom ili morate da manevrišete u utovarnim platformama, Volvo FM je precizna alatka koja vam pomaže da dobro uradite posao. Možete da nabavite kamion sa potpuno vazdušnim oslanjanjem radi međuregionalnog prevoza i rada u građevinarstvu. I uz Volvo dinamičko upravljanje teško je upariti kontrolu i osećaj.

Možete da nabavite Volvo FM u obliku lakog tegljača za korišćenje na putu ili jednodelnog kamiona sa do pet osovina spremnog da izdrži naprednu nadgradnju. I obe svrhe počinju sa istim konceptom šasije. To čini Volvo FM vrlo prilagodljivim kamionom – napravite ga u skladu sa specifikacijama.

Prednje osovine za 10 tona

Teško ste natovareni? Nema problema. Volvo FM je predviđen za velika osovinska opterećenja. Bez obzira na to da li izaberete lisnato ili vazdušno oslanjanje, prednje osovine mogu da podnesu do 10 tona na jednoj osovini. I 20 tona na dvostrukim prednjim osovina. Može vam pomoći da ostvarite bolju zaradu i da vam olakša rukovanje teškim ili neravnomerno raspoređenim teretom.

Uređaj za podizanje dvostruke osovine

Koristite osovinu samo kada vam je neophodna. Kamion sa uređajem za podizanje dvostruke osovine omogućava potpuno isključivanje i podizanje zadnje pogonske osovine pri istovaru. Baš kao kod kamiona sa pratećom osovinom, ovim se značajno smanjuje habanje guma i potrošnja goriva.

Više o uređaju za podizanje dvostruke osovine

Petoosovinski kamion pravo iz fabrike

Transportujete težak teret? Možete da dobijete petoosovinski kamion direktno iz fabrike. Brže ćete nabaviti kamion i smanjićete troškove prilagođavanja. I dobićete kamion sa odobrenjem tipa za kompletno vozilo. Osim toga, dobićete kompletnu Volvo garanciju i postprodajnu podršku, čime ćete dugoročno smanjiti radne troškove.

Slike Volvo FM šasije

Otkrijte pun potencijal Volvo FM kamiona

Razgovarajte sa zastupnikom o prilagođavanju Volvo FM kamiona.