Kamioni

Evolutivni skok

SPOLJAŠNJOST KABINE VOLVO FM KAMIONA

Podseća na stariju braću, ali je fleksibilan i agilan kao što znate da Volvo FM ume da bude. Novi savremeni profil otkriva da je u boljem stanju nego ikada za suočavanje sa izazovima. To je nekoliko koraka ispred u evoluciji.

 

Kabinu karakteriše novi dizajn sa uspravnim profilom, više unutrašnjeg prostora, velikim prozorima i niskom linijom vrata. Ivice Volvo FM kabine su glatke, a razmak između gornjeg i donjeg prednjeg dela su smanjene na minimum da bi se poboljšala aerodinamika i efikasnost.

Još jedan jasan znak u vezi sa evolucijom ovog kamiona je dizajn prednjih svetala, koji naglašava ikoničan profil Volvo FM kamiona. Karakteristične linije prednjih svetala koje se menjanju sa oblikom kabine kreću se oko prednjeg ugla i protežu niz bočne strane kabine. Čak i kada miruje, očigledno je da je ovaj kamion efikasan pri visokom tempu i pri kretanju u prometnim okruženjima.  

Takođe ćete videti da je gvozdeni simbol ispred veći, a kada se približite vratima, primetićete da izbor ulaznih stepenika sa aluminijumskim umecima. Detalji koji čine razliku.

Napravljen za vidljivost

Retrovizori imaju moderan dizajn sa vrlo tankim kućištima i površinama u dobrim proporcijama. Ugrađeni su u odeljke da bi kombinovali veliki prikaz retrovizora sa minimalizovanim mrtvim uglovima. Dodajte pomoćni donji prozor na suvozačevim vratima i imaćete odličan pogled oko kamiona. Čak i oblasti u neposrednoj blizini.

Prednja svetla

Reprezentativna prednja svetla su dostupna u dve različite verzije: jedno halogeno i jedno LED svetlo. Obe verzije sadrže karakteristična dnevna svetla za vožnju u obliku slova V.

Odaberite nivo opreme

Odaberite jedan od dva nivoa spoljne opreme i neku od stotina boja.

Osnovna oprema

Dobija se sa crnom maskom hladnjaka i oblačnosivim branikom, retrovizorima itd. Istražite različite nivoe spoljne opreme u alatki Volvo Truck Builder.

Poboljšana oprema

Dobija se sa oblačnosivom maskom hladnjaka. Branik, retrovizori itd. su u boji karoserije kabine. Aluminijumski detalji na ulaznom stepeniku. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FM – slike spoljašnjeg izgleda

Jeste li spremni za Volvo FM?

Čeka vas.