Kamioni

Vaša kabina. I kancelarija.

Unutrašnji izgled kabine Volvo FM kamiona

Vi ste glavni i vi obavljate posao. Samo što sada imate veću kontrolu, bolju podršku i više prostora nego ikada pre. Ovo mesto je prilagođeno vama.

Osećaj da je evolucija napredovala je jasan dok ulazite u Volvo FM. To je drugačije, ali ipak vrlo poznato. Prvo što ćete uočiti je najverovatnije da je prostran i osvetljen. Veći krovni otvor pušta svetlosti odozgo, što povećava osećaj prostranosti. Dok sedite, sve se nalazi tamo gde očekujete da bude.

Naći ćete savršeni položaj za volan sa funkcijom nagiba stuba i vaša ruka prirodno seda na ručicu I-Shift menjača, uredno integrisanog u sedište. Teško je nadmašiti vidljivost oko kamiona; linija vrata je niska, prozori su veliki i svaki ugao kabine je dizajniran tako da vam omogući kontrolu.

Osim toga, čitav interfejs za vozača je nov – dizajniran tako da vam dozvoli da držite ruke na volanu i oči na putu. To vam daje potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste obavili posao kako treba i pritom zadržali nivo zarade.

Instrument tabla je potpuno digitalna i otvara nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u svakoj situaciji. Novi devetoinčni bočni ekran vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, na primer, do osam kamera i aplikacija. Takođe je lako imati potpunu kontrolu nad osovinama i diferencijalima. Ovo je komandni centar vaše pokretne kancelarije.

A uz glasovne kontrole u Volvo FM kabini imate mnogo pomoći.

Unutrašnje podloge i materijali zrače vrhunskim kvalitetom, bez obzira na nivo opreme. Odaberite jedan od tri nivoa opreme i neku boju iz široke palete. Pronaći ćete željeni stil.

Potpuna kontrola

Kabina je napravljena za vidljivost. Ako želite još više, možete da smestite do osam kamera u kamionu i vidite prikaz na bočnom ekranu. Možete stalno da pratite kamion, okolni saobraćaj i teret.

Prostor i skladište

Sve verzije Volvo FM kabina nude prostran osećaj i pametan prostor za odlaganje stvari koje su vam potrebne. Prostor za odlaganje u zadnjem zidu dnevnih kabina i pogodan prostor za odlaganje ispod kreveta u kabinama za spavanje su samo neki od primera.

Nivoi opreme

Odaberite jedan od tri nivoa opreme enterijera i neku boju iz široke palete.

Robusna oprema

Dobija se sa presvlakama od vinila, gumenim patosnicama, dekorativnom opremom i listama opreme. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Dinamična oprema

Dobija se sa presvlakama od tekstila, gumenim patosnicama, dekorativnom opremom i listama opreme. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Oprema Progressive

Dobija se sa presvlakama od pliša ili kože, gumenim patosnicama, dekorativnom opremom i listama opreme. Istražite različite nivoe opreme spoljašnjosti u alatki Volvo Truck Builder.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu

Volvo FM – slike unutrašnjeg izgleda

Prilagodite radno mesto

Obratite se zastupniku da biste osmislili novo omiljeno mesto.