Kamioni

SRBIJA

×
Prilagodite pogonsku grupu za Volvo FM i vaše poslovanje.

Snaga i preciznost

Volvo FM pogonske grupe

Odgovarajuća snaga i kontrola za posao koji obavljate i mesta na koja morate da stignete. Sada možete da prilagodite Volvo FM pogonsku grupu preciznije nego ikada pre. Imaćete snagu da obavljate zadatke bez problema, a mi se staramo da koristite gorivo na najefikasniji način. Idite mnogo dalje nego što ste uložili goriva. To je profitabilnost.

Volvo FM je dostupan sa širokim asortimanom motora sa pogonom na dizel i gas.

Motori

Jezgro Volvo FM pogonske grupe je naš D11 step D (330, 380, 430 ili 460 KS) ili D13 step D izbor motora (420, 460 ili 500 KS). Postoje i opcije motora na gas sa 420 ili 460 KS. Koja najbolje odgovara vama i vašem poslu?

Vozne karakteristike

Bez obzira na to koji motor ćete odabrati za Volvo FM, imaćete pristup impresivnom nivou obrtnog momenta unutar širokog spektra brzina motora. Rezultat su odlične vozne karakteristike i niska potrošnja goriva.

Alternativna goriva

Ako zaista želite da smanjite ekološki otisak, možete da odaberete Volvo FM LNG. Radi na tečni prirodni gas ili tečni biogas, pa možete da radite bez ikakvih fosilnih goriva. Povrh toga, možete da pokrećete sve naše dizel motore na dizel gorivo ili HVO. Želite da koristite biodizel? Postoje specijalne verzije Volvo FM kamiona koji to omogućavaju.

Više o kamionu Volvo FM LNG

I-Shift

I-Shift je čitav asortiman automatizovanih menjača koji čini vožnju lakšom, bezbednijom i udobnijom. Nema teške pedale kvačila i ručice čiji otpor treba savladati. Svaka promena stepena prenosa je savršeno sinhronizovana, i to automatski. Asortiman softverskih paketa vam omogućava da prilagodite I-Shift vašim potrebama. Za Volvo FM možete da nabavite i I-Shift menjač sa sporohodnim stepenima prenosa ili I-Shift menjač sa dvostrukim kvačilom. 

Više o menjaču I-Shift

Treba vam snaga?

Zastupnik vam može pomoći da ga prilagodite svojim potrebama.