Kamioni

SRBIJA

×
Volvo FM sa 20% manjim ekološkim otiskom.

Volvo FM. Ali i 20% manje CO2

Volvo FM na gasni pogon

Kamion za teške regionalne operacije. Vozite ga i koristite isto kao onaj poznati Volvo FM. Ali uz manji ekološki otisak i potencijalno manje troškove goriva. I uz iste vozne karakteristike ili produktivnost.

Euro 6 step D ● 420 KS/2100 Nm ili 460 KS/2300 Nm ● I-Shift ● Tegljač ili kamion ● 4×2, 6×2 ili 6×4 ● Radna autonomija do 1000 km

Pet glavnih razloga zbog kojih treba odabrati Volvo FM LNG

Nijedan drugi kamion na tržištu nije kao ovaj. Proverite zašto je jedinstven i zašto je izvanredan izbor za vaše poslovanje i životnu sredinu.

Jedinstveno rešenje

Da li kupci zahtevaju od vas održivi transport? Dobro. Volvo FM LNG vam odmah nudi smanjenje emisije CO2 za 20%*. Pri čemu ne morate da žrtvujete korisnu nosivost ili produktivnost. A time ni konkurentnost.

Pronađite solidno rešenje

Motor je žila kucavica svakog kamiona. Motor na gas se zasniva na našem savremenom D13K motoru. Mi smo ga, međutim, još više poboljšali pomoću inovativnih rešenja za rad na gas. Kakav je rezultat? G13C motor ima istu efikasnost kao dizel motor. Kao i iste servisne intervale, pouzdanost i performanse.

* To se odnosi na emisiju izduvnih gasova iz vozila tokom korišćenja, od rezervoara do točka.

Kako to funkcioniše?

Vozila na gas neće biti od velike pomoći samo životnoj sredini. Pomoći će i našoj firmi tako što će smanjiti njene neposredne i posredne troškove.
Društvo zahteva čistija alternativna goriva. Tečni prirodni gas ima potencijal i kao trenutno i kao dugoročno rešenje sa znatno manjim klimatskim uticajem.

Ka nultoj emisiji izduvnih gasova

Energetska efikasnost i alternativna goriva su najbitnija za našu strategiju za pronalaženje održivih transportnih rešenja. Volvo FM LNG na gas vam odmah nudi smanjenje emisije CO2 za 20%*. A mogućnost rada na bio-LNG predstavlja potencijalno smanjenje za 100%*. Ovaj kamion nudi dugoročne mogućnosti za prelazak na obnovljiva goriva – u cilju manje zavisnosti od fosilnih energetskih izvora.

Sve su ovo važni koraci ka našoj viziji nulte emisije CO2 i održivog transporta, što je u interesu i životne sredine i vašeg poslovanja. Saznajte više o našim ambicijama u vezi sa alternativnim gorivima.

* To se odnosi na emisiju izduvnih gasova iz vozila tokom korišćenja, od rezervoara do točka.

Saznajte više o našim ambicijama u vezi sa alternativnim gorivima

Smanjite ekološki otisak

Naš kalkulator ekološkog otiska vam omogućava da vidite koliko možete da smanjite negativan uticaj na planetu pomoću naših LNG motora koji imaju iste performanse kao dizel motori.

DOBIJAJTE VESTI O VOLVO FM LNG KAMIONIMA

Zastupnik za Volvo Trucks će vas redovno obaveštavati o najnovijim razvojnim rešenjima za kamione za gas u vašoj zemlji.