Kamioni

Prilagođen za akciju

Šasija kamiona Volvo FMX

Bilo da vozite po putu ili van njega, treba vam šasija koja je napravljena da izađe na kraj sa mnogo akcije na dnevnoj bazi. Verovatno imate nadgradnju koja je ciljno pravljena za vaše poslovanje. Prilagođavamo šasiju da bi podržala vaš uspeh pomoću komponenata i sistema koji će garantovano raditi mnogo godina.

Bez obzira na to da li radite u rudniku ili opslužujete prometna gradilišta, Volvo FMX je precizni alat na koji možete da se oslonite. Nabavite prilagodljiv kamion sa zadnjim vazdušnim oslanjanjem napravljenu za upotrebu u građevinarstvu ili kamion sa lisnatim oprugama čije osovine mogu da podnesu ogromno opterećenje. Uz Volvo dinamičko upravljanje teško je upariti kontrolu i osećaj.

Volvo šasija nudi fleksibilnost u pravljenju kamiona za bilo koju vrstu nadgradnje korišćenu u bilo kojoj vrsti transportnih zadataka. Dobićete Volvo FMX upravo onako kako ga želite. Volvo Trucks zastupnik će vam pomoći da prilagodite kamion.

Prednje osovine za 10/20 tona

Teško ste natovareni? Nema problema. Volvo FMX je predviđen za velika osovinska opterećenja. Bez obzira na to da li izaberete lisnato ili vazdušno oslanjanje, prednje osovine mogu da podnesu do 10 tona na jednoj osovini. I 20 tona na dvostrukim prednjim osovina. To znači bolju produktivnost.

Uređaj za podizanje dvostruke osovine

Koristite osovinu samo kada vam je neophodna. Kamion sa uređajem za podizanje dvostruke osovine omogućava potpuno isključivanje i podizanje zadnje pogonske osovine pri istovaru. Baš kao kod kamiona sa pratećom osovinom, ovim se značajno smanjuje poluprečnik zaokretanja, habanje guma i potrošnja goriva.

Više o uređaju za podizanje dvostruke osovine

Petoosovinski kamion pravo iz fabrike

Transportujete težak teret? Možete da dobijete petoosovinski kamion direktno iz fabrike. Brže ćete nabaviti kamion i smanjićete troškove prilagođavanja. I dobićete kamion sa odobrenjem tipa za kompletno vozilo. Osim toga, dobićete kompletnu Volvo garanciju i postprodajnu podršku, čime ćete dugoročno smanjiti radne troškove.

Otkrijte pun potencijal Volvo FMX kamiona

Razgovarajte sa zastupnikom o prilagođavanju Volvo FMX kamiona.