Kamioni

Evolucija u korak sa izazovima

Spoljašnjost kabine kamiona Volvo FMX

Ako ste već ljubitelj Volvo FMX dizajna, njegova najnovija evolucija vas neće razočarati. Odlikuje se potpuno novim, savremenim profilom, koji je sofisticiraniji i pouzdaniji nego ikada ranije. Savladajte najizazovnije zadatke.

Kabina ima dizajn sa uspravnim profilom, više unutrašnjeg prostora, velikim prozorima i niskom linijom vrata. Donji prednji deo ojačava njegov reprezentativni izdržljivi profil zajedno sa uglađenim sa prednjim svetlima u obliku slova V. 

Karakteristične linije prednjih svetala koje se menjanju sa oblikom kabine kreću se oko prednjeg ugla i protežu niz bočne strane kabine. U skladu sa Volvo FMX konceptom, snažan prednji deo je zaštitan, izdržljiv i njegovi delovi se lako mogu zameniti ako je to potrebno.

Takođe ćete videti da je gvozdeni simbol na prednjem delu veći, a kada se približite ulazu, primetićete da ulazni stepenici imaju novi robustan dizajn sa dugotrajnom površinom protiv klizanja. Na vrhu kabine čelični krovni poklopac nudi zaštitu u teškom operativnom okruženju. Detalji koji čine razliku.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. U ponudi je preko 650 tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo da vam izmešamo sve boje koje želite.

Da li želite da vidite kako izgleda? Upotrebite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računara ne može sasvim verno da prikaže boje. Da biste videli stvarne uzorke boja, posetite Volvo zastupnika. Takođe imajte na umu da nisu sve boje u ponudi za sve modele i sva tržišta. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za farbanje sadrži sve raspoložive boje u prodajnom sistemu. Većina punih boja može da se poruči i sa bezbojnim premazom. Ako ne možete da pronađete traženu boju, obratite se Volvo zastupniku.

Dodatna oprema za kamion

Napravite ga po svom ukusu 

Volvo FMX – slike spoljašnjeg izgleda

Spremni za Volvo FMX?

Čeka vas.